Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Schroniskowe pieski do adopcji |
W ostatnim czasie w schronisku pojawiło się sporo szczeniaków i dorosłych piesków.Wszystkie czekają na nowych,odpowiedzialnych opiekunów. Niektóre z nich można zobaczyć tu : http://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-bezdomnych-ps%C3%B3w-w-%C5%81om%C5%BCy/355558164506543
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Schroniskowe pieski do adopcji |
Śliczne :)
|
|
Faktycznie są śliczne :-) . Mam już pieska ze schroniska i dlatego polecam - to wyjątkowo oddane zwierzaczki ....
|
|
|
Musisz być pełnoletnia i odpowiedzialna oraz zapewnić psu przyzwoite warunki bytowania.
|
|
:)
|
|
ja kiedyś wzięła suczkę ze schroniska... Tak właściwie to miał być pies, ale w niedługo po "zaadoptowaniu" urodził szczeniaczka:) Suczka była niesamowicie wierna i oddana. Niestety później musiałam ją oddać znajomym. jeśli martwi się nie żywią to dlaczego żywi się martwią...
|
|
polecam, mam suke "ukradziona" ze schroniska ktore kiedys nie bylo schroniskiem tylko przechowalnia (dzialalo pod ZOMiT) i nie bylo tam nigdy nikogo. Suka ma 13 lat i jest wspaniala.
|
|
Pieski czekają na kochających opiekunów.
|
|
Podbijam temat ............ <... A czego mam się bać ? pomyślał Czerwony Kapturek : Las znam, sex lubię ......> ;-)
|
|
jak mają źle trafić to niech lepiej nadal będą w schronisku
|
|
Pewnie,że jak mają źle trafić to w schronisku zawsze lepiej.I porządna buda i jedzenie na czas.I leczą,kiedy pies chory.Ale gdyby znalazł się prawdziwy,kochający dom to jeszcze lepiej.
|
|
Na ciepłe domki i prawdziwych opiekunów wciąż czekają pieski.
|
|
Podniosę,bo nowe pieski do schroniska trafiły.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |