Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przerobienie x360 |
Siemka, nie wiecie gdzie w Łomży lub okolicy znajdę serwis gdzie przerobią mi konsolę Xbox 360? Słyszałem że w help gsm przy dworcu zajmują się tymi sprawami, to prawda? Uzależniony od HIMYM!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przerobienie x360 |
Na Hali Targowej
|
|
"Mnie interesuje już tylko jedno stanowisko w państwie". Ryszard K. W DUPIE... ŁKS
|
|
artixzet a jakiego masz xboxa ? Interesuje cię przerobienie napędu czy chip ?
|
|
Xbox 360 slim 4gb. Najchętniej wolałbym flash. Uzależniony od HIMYM!
|
|
Jeśli interesuje Ciebie wysyłanie w Polskę, poszukaj na alledrogo użytkownika o nazwie: lagaczigi. Robiłem u niego konsolę i jestem zadowolony. Ceny ma przystępne. ![]()
|
|
Zapomniałem dodać, że robiłem u niego kilka przeróbek to wynegocjowałem niższą cenę, jakbyś był zainteresowany to podpytaj- też może się dogadasz. Nie wiem jak z przeróbkami Twojego modelu, ale wiem, że z niektórymi modelami są jakieś problemy to też musisz dokładnie wyjaśnić co masz, z jakim napędem, konkretnie jaką wersję żeby ktoś stwierdził czy jest w stanie to zrobić. ![]()
|
|
Autor: artixzet (80.240.162.---) Data: 07-01-13 21:04 Xbox 360 slim 4gb. Najchętniej wolałbym flash. Jeśli masz datę produkcji z przed 2011.07 to raczej na 90% da się przerobić napęd. Jeśli nowsza to tylko chip.
|
|
Datę produkcji mam z listopada 2011 r. A wracając od tematu to nikt nie wie gdzie można przerobić konsolę? Uzależniony od HIMYM!
|
|
A na co byś ją chciał przerobić? bo nieraz się nie opłaca( za dużo roboty i materiału dużo trzeba dołożyć.)
|
|
Jak chcesz to aparat mogę Ci dorobić do tego.
|
|
I co? no ostatecznie mogę ci zrobić z tego radio.
|
|
help gsm sie tym nie zajmuje , na hali targowej adam sie tym zajmuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |