Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uważajcie na sztuczne żebraczki |
http://www.youtube.com/watch?v=IptMnA0FHtk swoja droga jakaś rześka ta Rumunka na na osłabiona żebraniem. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uważajcie na sztuczne żebraczki |
Filmik już widziałem jakiś czas temu, ale jest prawdziwy. Ja gdy takie Rumunki widzę na ulicy, szczególnie jak męczą te dzieci, które zabierają ze sobą na żebry i zaczepiają mnie na ulicy to mówię im, żeby wzięły się do porządnej roboty, dzieci mi trochę szkoda to fakt, ale jak nie ma za co ich utrzymać to po cholerę ich tyle robić? Swoją drogą jak nie umie wziąć się za porządną uczciwą robotę, to może niech uczciwie zarabia swoją du*ą, wtedy może miałaby hajsu jak lodu.
|
|
jesli uwaznie obejrzales to ona nas wysyla do roboty zeby jej wrzucac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ekhmmm... Ja ten film już oglądałem jakieś 2 lata temu, tak wiem, że ona tak tam powiedziała. Zgadnij jak reagują zwykle te Rumunki jak ja im tak mówię jak w moim poście wyżej. Z reguły próbują wzbudzić litość rozpłakaniem się na zawołanie i sztucznymi łzami, oraz próbami złapania mnie za rękę (sic...) które kończą się zwykle tym, że robię szybki unik albo po prostu odpycham rękę, ręką i jak widzą, że branie na litość nic nie daje, to wtedy zaczyna się ostre rzucanie kur*ami, ch*jami, skur*ielami i wszystkim innym co jej do głowy przyjdzie.
|
|
to biznes ich takowy ale pamiętam jak jakieś 20 lat temu "brat" z katedry osunął jedna rumunke sprzed katedry ciagnac ja za fraki poza parkan a tobolek cisnal ponad parkanem. odtąd chodze do koscioła Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Pokazał, że ma jaja i że może spier*alać bo robi mu konkurencję heheheheheh
|
|
do "i" sie zgadzam po i sie nie wypowiadam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wypowiedz się, wypowiedz, jak nie chcesz to powiem tak, zachował się iście po "katolicku". Dlaczego? Ano już tłumaczę. Jak mówi dekalog, szanuj bliźniego swego jak siebie samego czy jakoś tak, no a któreś tam z przykazań. Nie czyń bliźniemu co Tobie nie miłe, jak wiadomo, wg. Waszej katolickiej wiary każdy człowiek jest synem Boga ergo każdy jest bliźnim niezależnie czy rumun, rusek, eskimos czy murzyn. Nie wiem czemu postępujecie wbrew swej wiary.
|
|
ale ja jestem ateista zyjacym wedle 10 przykazań a zeby byc mym bliznim to trzeba zasluzyc a bajeczki o katolikach zachowaj dla siebie mnie to nie rusza i nie przeszkadza tez chodzi c do kosciola :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
czyli nie jesteś prawdziwym ateistą, prawdziwy ateista wie, że 10 przykazań to podstawowy kodeks moralny jakim powinien się kierować każdy człowiek, no może poza trzema pierwszymi.
|
|
niegdy nie bylem konformistą w przeciwieństwie do reszty Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A ja jednak uważam, że jesteś konformistą i dajesz sobą manipulować kościołowi. Ulegasz czarnej mafii.
|
|
to walsnie ty ulegasz przeciwnikom kosciola i jestes marionetka w ich rekach , ja mam swoj poglad od zawsze, co masz z tego ze oczerniszk osciól? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie ulegam przeciwnikom kościoła, tylko ROBIĘ, kościołowi przeciwników, mój pogląd mam od czasów, gdy już stałem się na tyle dorosły aby móc ocenić moim zmysłem percepcji co jest dobre, a co złe i niestety, ale wasz kościół do tych pierwszych nie należy, z tego, że oczernię wasz kościół mam tyle, że jeżeli dzięki mnie od tego waszego kościoła, odejdzie kilka, kilkanaście osób to wiem, że im pomogłem bo nie będą więcej oszukiwani. Zauważcie, że religię wymyśloną na długo przed Chrystusem, gdy narody były bardzo ciemne, wszystko dlatego, że dzięki religii dużo łatwiej je kontrolować.
|
|
pierd*lisz Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |