Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłownia dla chłopaka |
Witam co myślicie o siłowni Olympic Gym ??. Poszukuje jakiejś siłowni dla 16 latka, jest to dopiero początek mojej przygody z siłownią. Mieszkam na południu i nie chce mi się latać po całym mieście. W ostateczności mógł bym chodzić do Ewy z kolegą z klasy ale jednak to kawałek drogi. Co powiecie o tych duch siłowniach a może coś polecicie godnego uwagi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłownia dla chłopaka |
Idź do Ewy. Nie ma czegoś takiego jak najlepsza siłownia na początek bo to zależy od cb, co zrobisz ze swoim zapałem,a jeśli twój kumpel idzie do Ewy to wspólne treningi będą czymś co na pewno da ci trochę wiecej motywacji,a ona na siłowni widzie prym.
|
|
w olympic gym i ewie nie bylem, ale kiedys cwiczylem w intercosmetic i bylo bardzo spoko, zawsze byla mila atmosfera i w porzadku ludzie
|
|
Ja też szukam miejsca do poćwiczenia :) słyszeliście coś o nowej siłce na mickiewicza? Był ktoś tam ?
|
|
Mogę ci polecić Olimpic Gym, jak dla ciebie siłka będzie świetna ponieważ jest tanio i sporo sprzętu
|
|
a ile karnet na olimpic gym ? i gdzie ona jest ?
|
|
plimpic gym jest koło szpitale, jest to ulica bodajże Kazańska. Po ile te karnety tam bo w ewie 90zl ale full sprzętu i siłownia duża
|
|
W Ewie masz sprzęt o jakim możesz tylko pomarzyć w innych tego typu miejscach w Łomży a i w Białymstoku są tylko 2 dorównujące ale to już pewnie ze względu na większą ilość miejsca.
|
|
fakt dużo dziewczyn chodzi do EWY bo mają najwięcej sprzetu a nie tylko sztang i najwiecej miejsca sport to zdrowie
|
|
Osobiście zwiedziłem wszystkie siłownie. Dla mnie kolejność jest taka: 1. HSF - fajny nowy sprzęt, jedna duża sala i duża szatnia z natryskami i szafkami. Lustra do okoła sali. Chyba jedyna siłownia na której podłoga w całości jest wyłożona matami gumowymi. Jest tylko problem z wentylacją i czasem potrafi być duszno jak zejdzie się więcej osób. Duży parking pod siłownią. 2. Realx - sprzęt Olympa całkiem przyzwoity ale hes nie nadaje się do niczego, szkoda na niego miejsca, bieżnie domowe nie przystosowane do pracy ciągłej pod dużym obciążeniem. W szatni nie ma szafek na klucz i jest tylko jeden prysznic w szatni damskiej. Mimo to w mojej ocenie jest to siłownia nr 2 pod względem funkcjonalności. Nie ma problemu z zaparkowaniem. 3. Activia - strasznie ciasno, sprzęt podobny jak w relaxie z tym że jest go jak by więcej za to znacznie mniej miejsca do poruszania się, trzeba się przeciskać między maszynami. Żeby wziąć prysznic trzeba przejść z szatni przez salę ćwiczeń. Układ siłowni jak w domu czyli dwa posiomi i kilka pokoi. Parkowanie raczej bez problemu. 4. Intercosmetics - Byłem ale nie ćwiczyłem bo bym się tam nie odnalazł w labiryncie pomieszczeń. 3 poziomy i kilka pokoij. Trzeba latać między piętrami itd. Czasami może być problem z parkingiem ale rzadko. Olimpic odpada ze względu na mała ilość miejsca, stary sprzęt z tym że wtedy to był jeszcze Tytan więc może teraz coś się zmieniło na plus. Ewa odpada ze względu na obsługę. Co do sprzętu się nie wypowiadam bo mało mnie to interesowało w momencie kiedy Pan prowadzący zaczął mi zwracać uwagę w dosyć prymitywny sposób. W szatniach są szafki na kluczyk, natryski. Zibi sprzęt jak olimpic z tym że jest go więcej i większa sala. Tyle ode mnie. Mimo wszystko polecam obejść wszystkie siłownie i sprawdzić na której będzie najbardziej odpowiadać bo każdy ma inne wymagania. Jeden lubi wolne ciężary drugi maszyny a trzeci chodzi na cardio.
|
|
HSF na jakiej ulicy?? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ile karnet w ewie?
|
|
kamilkamil , a jak z wyposażeniem, szatnią itp. w Zibi?
|
|
W ZIBI sprzęt jest średniowieczny, niski sufit. Rewelacji nie ma ale jak ktoś liczy się z kasą to da radę tam ćwiczyć. Szatna to po prostu pomieszczeni wydzielone zasłonką o ile dobrze pamiętam i ławka w środku. HSF jest na Mickiewicza obok szkoły siódemki nad barem podlaskim. Jak ja byłem w Ewie to było 90pln ale dochodzą mnie głosy od znajomych że teraz 100pln czy nawet 110pln. Nie potwierdzam tego i nie przeczę. Ostatnio widziałem 90pln. Jakieś 200m za Zibim w głąb Dmowskiego jest Realx chyba 70zł pln.
|
|
kamilkamil Ok Dzięki:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |