Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urząd Pracy-kolejki |
Witam,chciałabym się dowiedzieć czy dalej są takie kolejki w Urzędzie Pracy ? I trzeba czekać przed urzędem minimum od 5 rano ??? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urząd Pracy-kolejki |
tak
|
|
Wcale nie...idzie w miarę....bądź za 10 siódma i starczy:)
|
|
jak za komuny hehe Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
do końca grudnia będzie w miarę spokojnie, wystarczy przyjść o 7. Po Nowym Roku będzie trudniej.
|
|
A tak na poważnie: czy warto w ogóle tracić zdrowie przed tym biurem? Przecież wiadomo, że tam głównie pracuje rodzina dyrektora tego pup. Wiadomo także, że dla bliskich jego i dla pociotaków ze wsi zawsze jest praca "pod stołem". I to dla tych przeważnie z krusem, dotacjami, hektarami, zabierających pracę łomżyniakom i pracujących bez rejestracji demoralizujących pracodawców, którzy mają mniejsze koszty robocizny. Udanego sylwestra!
|
|
No właśnie 'jantar5555' ma rację . Ja muszę iść niestety po Nowym roku więc czeka mnie kolejka ;/
|
|
Nie tylko Ty;/ Nowy Rok = Nowa Praca W innych państwach to wrecz naturalne tzw wypalenie zawodowe a u Nas? KARA i OSMIESZENIE Żeby do cholery takie cyrki z kolejkami, sterczeniem na dworze? i smiesznymi bilecikami?
|
|
100 nowych bezrobotnych na 5 ofert pracy które id miesiąca się nie zmieniają MADE IN POLAND
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |