Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co Wam się podoba? |
Patrząc na forum dochodze do wniosku, że w Łomży nic nikomu nie smakuje i nie pasuje... A może zagramy z innej strony - co lubicie w Łomży, gdzie Wam smakuje i co odpowiada?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co Wam się podoba? |
To może ja wyskoczę z inicjatywą, w Łomży lubię kilka rzeczy, mianowicie to, że mam sentyment do tego miasta, bo znam je od małolata, starówka, kiedyś ma fajny i specyficzny klimat zarówno zimą jak i latem, szczególnie lubię schodzić po tych dużych, stromych schodach na ulicę Rybaki, bo schodząc z nich rozciąga się przepiękny widok na Narew i te wszystkie pola, lasy. Lubię też wędkować w naszej rzece.
|
|
pizzeria savanna
|
|
Masakra ...
|
|
sklep mi się podoba ale 50 latkowie jak marud i maly w nim się nie ubierają na szczeście:))))) http://www.denley.pl/
|
|
Dziewczyny
|
|
Istnieją inne strony... Wystarczy je wypromować. Ta mi się nie podoba, forum jet upolitycznione i ogólnie nie przyjazne użytkownikowi.
|
|
Co mi się podoba w naszym pięknym mieście? Prawie wszystko ;) Łomżyńskie dziewczyny, piękne widoki, starówka, to że zazwyczaj na osiedlach jest czysto, zadbana zieleń miejska, całkiem niezły stan ulic, i wiele wiele innych. http://videolomza.blox.pl/
|
|
Odpowiedzi zaledwie 6 wniosek z tego taki, że łomżyńska społeczność nie "odbiega od normy" i lżej jest narzekać niż widzieć, to co dobre, fajne i smaczne :P
|
|
Co prawda mieszkam w Łomży nie tak długo jak większość forumowiczów ale bardzo podoba mi się Narew,i wierzby głowiaste,których w moich okolicach nie ma. Są piękne. Podoba mi się to,że jest tu takie świeże powietrze, że między blokami jest dużo przestrzeni,dużo zieleni. Na osiedlach są HERKULESY i zadbane place zabaw dla dzieci. No i fajnie posiedzieć na ławeczce z Hanką. A nie kolejny pomnik papieża. Srogie zimy to też pewien urok tutejszych stron. A latem szumiące kłosy zbóż w polach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |