Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
speca od pralki |
witam ma ktos numer do specjalisty od pralki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: speca od pralki |
660445465
|
|
Przyjedzie do domu-515154676 SUPER!
|
|
W innym temacie pisałem : "- jak nie to, jest taki rozsądny gość ( w cenie i fachowiec) ma warsztat w piwnicy bloku w/w pawilonów na Małachowskiego." ... "u tego gościa już od nastu lat naprawiam różne sprzęty AGD a jest naprawdę solidny i niedrogi ( nie polecam np. serwisu AGD na Prusa ) - wart polecenia, bo nie jest naciągaczem na cenę i potrafi zrobić "coś z niczego ". teraz sprecyzuję : Małachowskiego 9 Zakład Naprawy Sprzętu AGD tel : 86 218 91 30
|
|
Dzięki
|
|
Gdy jesteście w stanie samodzielnie zlokalizować usterkę, najlepszą opcją będzie podjęcie się naprawy samodzielnie, a wszelkie części zamienne zarówno do dużego, jak i małego AGD znajdziecie w ofercie hurtowni Popularna https://popularna.pl/oferta/agd/ . Mają niskie stawki i zamienniki do sprzętów topowych producentów, także jest to zdecydowanie najlepsza opcja.
|
|
Odpowiedniego speca od pralki nie jest łatwo znaleźć. Ci spece są strasznie drodzy. _____________________- http://pisaniepraclogistyka.pl/prace-inzynierskie-z-logistyki/
|
|
Ja nie znam żadnego speca, za to tego serwisanta mogę polecić: Skweres Sławomir Adres: Stanisława Małachowskiego 9, 18-404 Łomża Telefon: 86 218 91 30
|
|
Taki spec na pewno by mi się przydał, bo moja pralka jest kompletnie rozwalona, ____________________________ Warsztaty psychologiczne w Poznaniu i okolicach
|
|
jak z bębnem problem to się nie opłaca, pralki teraz tanie, na raty i z gwarancją kilkuletnia
|
|
Spece od pralki na pewno się przydają. To jest na pewno niezwykle pomocne. Ciężko znaleźć obecnie fachowców od pralek! _______________________________ Dyplomowe prace z Logistyki - pomoc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |