Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry weterynarz. |
Mam kota z alergią, proszę o podpowiedź. Czy mógłby ktoś polecić weterynarza, który się na tym zna? ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry weterynarz. |
Oddaj dla dobrego psa on porządek zrobi
|
|
Polkowski Krzysztof Gabinet Weterynaryjny Adres: ul. Wesoła 13 Jedwabno podlaskie Kontakt: tel. 86 217 26 56
|
|
polecam dr.Leończaka ul. Hipokratesa 40 18-400 Łomża gm. Łomża miasto pow. Łomża miasto woj. podlaskie Telefon: 86 218 26 74
|
|
a jak cenowo dr Leończak?
|
|
chyba raczej jak i pozostali.Ceny podobne.
|
|
a jak z leczeniem kotów? jeździł ktoś z was ze swoimi kotami do dr Leończaka?
|
|
dr leonczak, i nie jest drogi
|
|
zdecydowanie dr Leonczak, duzo rzeczy robi gratis, jakies drobne zabiegi nie zdziera jak inni i jest bardzo mily, kulturalny i opiekunczy
|
|
Ja również polecam doktora Leończaka.
|
|
Przychodnia 4 Łapy na Hipokratesa, w szczególności doktor Iza. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Moje koty są pod opieką doskonałych lekarzy z gabinetu Filemon na Wyszyńskiego 6.Bardzo polecam! Ceny przystępne, a w zamian za to pełen profesjonalizm i prawdziwe oddanie dla zwierząt.
|
|
Mi chodzi o leczenie alergii a nie innych schorzeń, bo nie ma żadnych pasożytów, a w jednym z Łomżyńskich gabinetów gdzie był leczony, po kilku wizytach nie ma żadnych rezultatów, więc nie chcę psuć opinii i nie będę podawał tego adresu. I a propos co do wypowiedzi zgagi; kot jest grzeczny i kulturalny, ładnie chodzi na smyczy, w domu zachowuje się czysto, ale jeszcze nie znalazł się taki pies, któremu nie dał rady. Przeważnie jest cięty na tych dużych, więc jeśli masz ochotę to może ty wystartujesz? Bo w przeciwieństwie do ciebie on jako zwierzak ma trochę większy rozum, nie wspomnę już o pazurkach czy ząbkach. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Filemon na Wyszyńskiego.
|
|
dr. Leończak na hipokratesa.
|
|
Świetni lekarze Rumińscy na Zawadzkiej!
|
|
spróbuj z tą alergią do dr. Leońćzaka. Porozmawiasz, dowiesz się co i jak. Wiem że w wielu skrajnych przypadkach sobie poradził. A Rumińskich omijać szerokim łukiem...jest mnóstwo osób którym wykończyli zwierzaki.
|
|
Dzięki za info, właśnie umówiłem się na jutro do Leończuka na Hipokratesa. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
A ja chodzę do Rumińskich z moim kotem i sobie ich chwalę...
|
|
U Rumińskich byłam dwa razy. Za pierwszym razem byłam szczepić psa. Wynaleziono mi u niego jakąś kosmiczną chorobę, naprzepisywano leków (jak się później okazało, pies był całkowicie zdrowy, co potwierdziło dwóch różnych weterynarzy). No nic, trzy stówki w leki w plecy... Nasłuchałam się też, że źle karmię psa (pani doktor uważała, że dieta BARF to jakiś wymysł) i powinnam zakupić (oczywiście w lecznicy) pokarm stworzony dla mojego psa pewnej znanej firmy (że rakotwórczy i o składzie dla chomika, nie psa już nie wspomniała). Za drugim razem trafiłam na oboje doktorów. Pan zapytany, stwierdził, że na fretkach się zna. Wizyta kontrolna przebiegła świetnie - nie potrafił określić wyraźnie widocznej płci, bał się szczeniaka złapać ręką (użył do tego tak grubych rękawic, że ścisnął za mocno malucha). Co do alergii u zwierzaków mogę polecić przede wszystkim gabinet 4 Łapy oraz pana Leończaka. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |