Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
admin.... |
jesteś zobligowany do przetrzymania postów przez 3 lata pamiętaj.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: admin.... |
Masakra ...
|
|
3 czy 5 ?
|
|
jak komoroski podpisze ustawę to dziadkowi marudzie przepadnie sprzęt na rzecz państwa no chyba że w stodole w sianie ukryje u zezowatego:)))))))
|
|
To co ADMIN ci ciulu skasował założony temat, nie dziwię się , zapewne był tak głupi i beznadziejny , jak ty Andzia C .
|
|
Zezik odrobinkę kultury... Admin wprowadza w życie swój własny regulamin, wiec jest dyktatorem. Nie rób z siebie ciula i zamilcz :> zezowate szczęscie napisał(a):
|
|
Edycja na tym forum jest równie zezowata jak twój nick :> Uhm.
|
|
Popieram Galo. .
|
|
Admin jest zakompleksionym pryszczatym, zjadaczem pączków powinien pracować co najwyżej u świętego przy zbiorze owoców a resztę sezonu siedzieć w domku z mamusią
|
|
: zezowate szczęscie obraziłeś moja żonę wiec masz ryj z kopany. Na bank.
|
|
Nowe wcielenie Andzi C vel CXRSa1 vel Andy C vel 7angelfree Imię (nazwa) użytkownika: Maniek123 Posty: 1 Imię: Jacek Strona domowa: http://Łomża Maniek123 (---.kolno.vectranet.pl) Andzia C , czyżby ADMIN ci konto : CXRSa1 już zablokował ?
|
|
Andzia , zmień temat i przejdż na dedykowany specjalnie tobie : Andzia C i jej chore urojenia ... http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=568867&t=568867
|
|
polecam flesz flesz i jeszcze raz flesz u mnie gral i u mojej siostry.debesciaki poprostu;) Ania21
|
|
zezowate szczęscie a pedale z Konarzyc pedale swej córce za proponuj sex poprzez neta????
|
|
... a nie pisałem, że to ten imbecyl z Kolna - Andzia C .
|
|
zezowate szczęscie pedale nie ******* bo cnotę corki wystawiłeś na sprzedaż
|
|
Jak pedał(czyt. gej) może zaproponować córce(kobiecie) sex!!!!!!!!!!!!! i to przez neta. Używasz słów nie znając ich znaczenia??????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |