Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁOMŻYŃSKA FABRYKA MEBLI |
NAJPRAWDOPODOBNIEJ PRACOWNICY FABRYKI MEBLI NIE OTRZYMAJĄ ZALEGŁYCH WYPŁAT, KTÓRE BYŁY IM OBIECANE .CO NA TO WŁADZE NASZEGO MIASTA . I CO ZROBIĄ W TEJ SPRAWIE .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁOMŻYŃSKA FABRYKA MEBLI |
Nasze władze po prostu to oleją i kupia sobie kolejną nowa furę
|
|
Mówią, że z rozwałką ŁFM miał coś wspólnego Wasz radny - Głaz. Jemu zadajcie to pytanie.
|
|
Głaz to duży kamień on tylko skacze z parti do parti ,której rosną sondaże
|
|
nawet jak tam były, są, czy będą jakieś pieniądze, to i tak "KTOŚ je przytuli"! przynajmniej poczuje dopływ świeżej gotówki. dzieląc to pośród Was, wypadło by po parę groszy! po co Was drażnić?! och to chore polskie prawo! och my biedni maluczcy!
|
|
A co władze do tego mają?
|
|
Następna działeczka do sprzedania się szykuje będą mieli się czym dzielić
|
|
Zawsze jak macie umowę i pieniądze jak wpływały wam na konto, to możecie wziąć wyciąg z banku i złożyć w sądzie razem z innymi pracownikami pozew zbiorowy w tej sprawie.
|
|
... czyli wszyscy co nie mieli konta w banku i nie mają wyciągu ,( tym samym nie mają co złożyć w sądzie ) - są bez szans, kasy nigdy nie dostaną !!! co za bzdury ! Edziu chłopczyku, znowu wypowiadasz się w sprawie o której nie masz " zielonego " pojęcia.
|
|
Zezowaty-Akurat mam rację w tym poście jak i w innych postach, tylko Ty nie potrafisz znieść tego, że 20stoparo latek, ze średnim wykształceniem i jak to nazywasz "syn roztrząsaczy gnoju, któremu wystaje słoma z butów" wie więcej o życiu, ma więcej szacunku do ludzi i rozumu w głowie niż Ty. Rodowity, podstarzały "Warszafiaku" z wyższym wykształceniem i własną herbaciarnią, której reklamę robił kilka tematów temu. Nie potrafisz się z tym pogodzić i wyjść z tego honorowo. Zapewne jakbym miał ze 30 lat więcej przyznawałbyś mi rację za każdym razem.
|
|
Edziu, nie bulwersuj się tak, po prostu Cię lubię, bo jak czytam Twoje wypociny to mam się z czego pośmiać .
|
|
No to tak jak ja się śmieję z Ciebie, a razem ze mną moja kobieta, która siedzi obok mnie i mój pasierb, czasami nawet mój pies i kanarek też się śmieją jak im to czytam, a pies nawet ostatnio mi powiedział "Kur*a jaki ten gość jest głupi, a myślałem, że tylko ja latam za moim ogonem i liżę sobie jaja"
|
|
byli pracownicy ŁFM mają naprawdę wielki problem! z tego, co udało mi się dowiedzieć, to zaległości w wypłatach sięgają co u nie których ponad 4 tyś. zł! i nie są to małe pieniądze, wziąwszy pod uwagę, że wielu z nich bez pracy pozostaje! myślę, że Wasze prywatne poglądy, na temat "co ja o tobie myślę i w jak wielkim szacunku ciebie posiadam" nic nie wniosą do tego tematu! bardziej przydałaby się im jakaś dobra rada, co i jak mają zrobić, żeby chociaż część należności odzyskać! wezcie to pod uwagę i zaprzestańcie wreszcie tego "ujadania"! dziękuję i pozdrawiam! Pepesza
|
|
Jak nie mają pracy to niech w ramach czynu społecznego na budowie galerii narew popracują. A dlaczego to już wiedzą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |