poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tynki

Witam szukam kogoś do zrobienia tynków w domu kogo możecie polecić i ile za metr a oprócz tego i posadzka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tynki

W kazdym skladzie budowlanym ,jak tez i w sklepach z materialami budowlanymi znajdziesz cale pliki wizytowek roznych wykonawcow, wystarczy ruszyc d... a pózniej zadzwonić

temat potrafisz zalozyc na forum ,a skorzystac z GOOGLE stanowi problem, ,wpisz w google uslugi budowlane ,lib remontowe Lomza a zobaczysz ile ofert CI sie otworzy,powodzenia

wszyscy tylko szczekać potrafią ale nic sensem doradzić

tel do tynkarza 784413270
Tynki maszynowe - u mnie robił zwykłe cementowo-wapienne
tel do posadzkarza - 606474175
Posadzki maszynowe - co najważniejsze sam miesza na budowie (nie mieszanki z worka) wylewkę.
Polecam obydwu.
Odradzam jednego człowieka do tynków i posadzek!
O ceny najlepiej zapytać bo jest zima (nie sezon) i sądzę że można się potargować.
Tylko nie wiem jak z mieszaniem zapraw przy takiej temperaturze.

a nie wiesz jak sciany bo ja mam troche krzywe to prostuja czy tak jak leci zadowolony byles/as z nich

Przebudowywałem dom i w niektórych miejscach wychodziło po 10 cm tynku nawet. Oczywiście przy krzywych ścianach tylko cem-wap a nie gipsowe, ściana też w tedy oddycha. Tynkarz narzekał tylko na kable bo trochę ich mam w domu. Człowiek, że tak powiem zapier.....dala z robotą i robi to solidnie. U mnie prawie 800 m2 tynków zrobił w 1,5 tygodnia i w sumie tylko jeden mały defekt znalazłem ale do wyrobienia przy gipsie.

515 385 623

sprawdz firmę MIXBET http://www.mixbet.pl/kontakt.php
robili u znajomych i wiem że są zadowoleni (no i nie mają zaporowych cen jak mniejsze firmy)

dzięki wielkie inteligentnym ludziom za pomoc

Zarówno u mnie jak i w mojej rodzinie tynki robił Pan Adam. Wszyscy są zadowoleni. Przede wszystkim robią dokładnie i szybko. Z czystym sumieniem mogę go polecić (a robił u mnie cały dom i trochę tego było). Z ceną zawsze możesz się z nim dogadać ;) Kontakt 798 753 394.

mixbet ?

pff

Chyba se żarty robisz

Posadzki to tylko Wądołowski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org