niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wzorcownia koło kiosku Darka

Był ktoś z was we wzorcowni , słyszałam że są tam ciuchy m.i.n z Zary, mohito itp . Drogo jest ? polecacie ?

:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wzorcownia koło kiosku Darka

Kupowałem tam spodnie. Jest dość tanio tylko są tam rzeczy wadami jakimiś Np u mnie guzika nie było i trzeba było zamek w rozporku zmienić ale pozatym jestem zadowolony i zapłaciłem za nie 30 zlotych :) i właśnie Zara ;)Więc uważam że warto tam zawitać.

... a po co Ci guzik w rozporku, to Ty nie kucasz jak sikasz ?

Warto tam zawitać,ale w środy bo najtaniej :)Tam jest odzież firmowa II gatunku czyli z wadami jak napisano wcześniej.Kupiłam synkowi kurtkę z Zary,jestem zadowolona i trafiłam na nieuszkodzoną :)

Polecam, super sklep, tylko nie zawsze mila obsluga

Dokładnie sklep jest fajny,ale obsługa pozostawia wiele do życzenia....Panie stoją jak za kare zero pomocy do zamknięcia 10 minut ludzi pełno one wyganiają ludzi....ja rozumiem każdemu sie spieszy do domu,ale czy nie można zrobic tego kulturalnie ?

Drogie Panie a gdzie to dokladnie jest??
Moze i ja tam zawitam ;)

Na rogu Dwornej i Sienkiewicza.

Podzielam opinię dotyczącą obsługi.

obsługa wręcz przeciwnie bardzo miła, panie sympatyczne i pomocne

Imię (nazwa) użytkownika: melodyjka33
Imię: Magdalena
E-mail: madzia.wnorowska@interia.pl

czyżby obsługa się broniła?

pauliska933 : sluszna uwaga, ojj bardzo sluszna :) hahaha

Sklep bardzo ciekawy, oryginalne ubrania z ZARY. Niestety z obsługą się zgodzę - średnio miła.

ZARA ZARA Co tu sie tak podniecają co nie którzy badziew jak kazdy inny szyty w chinach .W odzieży produkowanej przez wielkie marki wykryto substancje chemiczne, które mogą oddziaływać rakotwórczo i wywoływać zaburzenia hormonalne - oznajmiła we wtorek w Pekinie organizacja Greenpeace. Organizacja rozpoczęła kampanię "Zdetoksykować Zarę".
Greenpeace w 2012 roku zakupił próbki ubrań 20 marek sprzedawanych w 29 krajach i regionach świata. Były to spodnie, t-shirty, bielizna i sukienki produkowane głównie w Chinach i innych krajach rozwijających się. Następnie tekstylia, z których je zrobiono, poddano analizie.

- W około dwóch trzecich ze 141 próbek wykryto etoksylaty nonylfenolu (NPE) - podał Greenpeace. Ponadto w kilku przypadkach znaleziono ftalaty i barwniki rakotwórcze.

Trust.

Zgadzam się obsługa pozostawia wiele do życzenia, "nadęte panie" tak bym określiła. Ciuszki całkiem fajne, można znależć coś fajnego raczej dla szczuplaczków.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org