Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ptaszki w Szopce |
W szopce Bożonarodzeniowej w Łomży u Kapucynów są w tym roku ptaszki, które ładnie ćwierkają, czy może ktoś wie jak nazywają się owe ptaszki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ptaszki w Szopce |
Ćwierkające ptaszki,ale masz problem, ładnie ćwierkają???bo chyba o to chodziło.
|
|
A ja dla odmiany mam pytanie, do kiedy są czynne poszczególne szopki w Łomżyńskich kościołach, i w jakich godzinach można je odwiedzać? Czy ktoś może wie? http://videolomza.blox.pl/
|
|
15 marca ptaszki odlatują do ciepłych krajów. wobec tego musicie się śpieszyć.
|
|
DFX,w sprawie szopki u Boboli zagadaj Zezowatego ,a wszystkiego się dowiesz.
|
|
_maly_ , dawaj na temat dedykowany Andzi C , nie zamulajmy innym tematów ,
|
|
Wiem, że o to chodziło, żeby śpiewały fordeo, ale twoja inteligencja przerosła pytanie w temacie, że aż go nie zauważyłeś. żebym była ornitologiem pytania by nie było.Po prostu zainteresowało mnie to , szukałam w necie ale podobnych jest wiele. Ale jutro pójdę i sama zapytam. Myślałam, że ktoś z Was będzie wiedział.
|
|
Autor: kobiecyinstynkt (---.lomza.mm.pl) Data: 02-01-13 19:00 W szopce Bożonarodzeniowej w Łomży u Kapucynów są w tym roku ptaszki, które ładnie ćwierkają, czy może ktoś wie jak nazywają się owe ptaszki? już się dowiedziałam jeden to Maciuś, drugi kruczek a trzeci nie ma imienia.
|
|
zeberka australijska
|
|
Nikola- dzięki, to właśnie są takie ptaszki :)
|
|
a tu nagranie szopki z klasztoru Kapucynów w Łomży: http://videolomza.blox.pl/2013/01/Ruchoma-Szopka-u-Kapucynow.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |