Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeden gość i 100 ,,patriotów":) |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeden gość i 100 ,,patriotów":) |
Dobre ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=As4i2LB3PBE Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Filmik nr 1- na bank Rosja Filmik nr 2- Gość przynajmniej jest szczery i szczerze powiedział, temu z majkiem, żeby spier*alał, ale ten poszedł mu za dupą i go wkur*iał, nie dziwię się wcale, że tak zareagował, bo od razu, jak tylko wyszedł było widać, że był nieco wkur*iony.
|
|
|
Co do filmiku nr2, radzę poczytać komentarze pod filmikiem,opinia społeczna w tym temacie wyraża więcej niż mój post. Bagsik91 1 miesiąc temu A mógł zajebać skurwysyna · 97 bluescreen79 1 miesiąc temu facet spokojnie sobie szedł, zaczepiał go nachalny dziennikarzyna, to miał prawo się bronić. Ta menda z Polsatu szukała żeru i taniej sensacji, a nie prawdy. Ktoś pod gajerem i ąę jest często większą świnią. · 64 w odpowiedzi do: ZlotyxD (Pokaż komentarz) ZlotyxD Ten komentarz otrzymał zbyt wiele negatywnych głosów ZlotyxD 1 miesiąc temu Osobiście to wkurzają mnie takie cwaniaki... Gdzie oni mają mózg... Idą i zaliczają obydwie strony krawężnika i patrzą się na innych tak jakby ktoś im całą rodzinę tasakiem wymordował... Wyludnić to mało... · n1906h 3 dni temu teraz są czasy, pismak ma zawsze racje, pismak narzuca swoje myślenie innymi w przeciwnym razie musisz być bandytą, tylko pismak wie co dobre dla wszystkich, tylko pismak szerzy prawdziwą ideologie, inna jest od razu faszystowska, rasistowska i nie wiadomo jaka, co zresztą widać w "rzetelnych" artykułach i programach informacyjnych · Maciej Nie Interesuj Się 6 dni temu Moim zdaniem kibic zachował się wielce kulturalnie gdyż dał może i bardzo znacząco do dziennikarza Polsatu aby od niego się oddalił no i cóż narzucający dziennikarz w końcu dostał pewnego w swoim rodzaju ultimatum, w którym to kibic elokwentnie i bardzo kulturalnie bardzo dobrze ułożone zdanie "Wypi*rdalaj bo ci wyj*bie w ryj zaraz!" brawo dla pana kibica Motoru Lublin zasługuje on na miejsce w Kalendarzu Dżentelmena Roku! · 3 numerki po kropkach oznaczają ilość ludzi "lajkujących" dany post.
|
|
A jak nazwać zachowanie "bezstronnego" dziennikarza, który stwierdza: "Zachowujecie się jak swołocz"
|
|
Skoro tak się zachowują to dlaczego miał o to nie zapytać ?? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jeżeli już nazywamy rzeczy po imieniu to czemu dzisiejsi dziennikarze zachowują się jak kłamcy? Ktosiu-cosiu, chciał bym Ci przypomnieć że dziennikarz nie jest od tego żeby samemu interpretować rzeczywistość, a jedynie powinien pokazywać widzowi co jest czym wprost. Ten "dziennikarzyna" poszedł tam jedynie po to żeby sprowokować kolesia przed kamerami, żeby dostać w pysk i dostać nagrodę "dziennikarską". Oczywiście Niesiołowski ma prawo wyzywać i straszyć dziennikarzy a już jakiś tam kibic nie ma prawa. http://videolomza.blox.pl/
|
|
Edvard18 pozdrawiam jeszcze w starym roku :) ciekawe co założyciel tematu by zrobił na miejscu ROSYJSKICH kiboli :D
|
|
Kazirota- Najpierw mnie ciśniesz, kilka tematów wstecz, potem oskarżasz o rozdwojenie jaźni i dublowanie sobie nicków, potem przyznajesz mi rację bo mam podobne poglądy do Twoich, a teraz mnie pozdrawiasz? W stosunku do Ciebie "droga, czcigodna" Kaziroto, wolę pozostać neutralny. Czyli, nie wchodzimy sobie w drogę, nie chcę się z Tobą cisnąć, ani przyznawać Ci racji, szacunek straciłaś i odbudowałaś ale tylko na stopień ozięble-neutralny.
|
|
Edvard, ja jestem w porządku, dostałeś po ryju i kwita. Dlaczego niby miałabym Cię gnębić cały czas? Gadasz dobrze, to jesteś ok, gadasz zle, to Ci to mówię wprost, bez ogródek i owijania w bawełnę :) A dla kawałka szacunku nigdy nikomu nie przyklasnę ani nie zrobię wazeliny, jeżeli uważam, że pi..... głupoty. tak czy siak, MR. OBRAŻALSKI wsiego :)
|
|
Nie mr. Obrażalski, tylko Edek. Piep**yć to, nie zamierzam się kłócić i tak wszyscy umrzemy.
|
|
Gdyby chodziło o obronę ojczyzny pewnie wszyscy by zostali i zginęli ...
|
|
Voodoo- po prostu czasami brak mi już nerwów na "debili"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |