Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bmw E30 |
Witam poszukuję do kupienia Bmw E30 w rozsądnej cenie. Może ma ktoś na sprzedanie lub słyszał, a także przydadzą się informacje o stronach z ogłoszeniami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bmw E30 |
Masakra ...
|
|
Zanim skomentujesz pomyśl to nie boli ;)
|
|
ja mam biala 2.5 od e36 a tylko ze w 5 dzwiach jak pasuje to daj znac
|
|
Napisz do mnie na e-mail bmw-e30@o2.pl coś napisz o samochodzie i podaj cenę
|
|
opis i zdj powinny już być pozdrawiam.
|
|
otomoto i allegro. Za BMW w dobrym stanie trzeba trochę wyłożyć kasy. ---------------------------------------------
|
|
chłopaku nie szukaj tego śmietnika,to już jest klasyk,jak chcesz kupić w dobrym stanie musisz szukać od 5-6tys.zł wzwyż.
|
|
Za rozsądne pieniądze to kup sobie fiata,opla albo daewoo. Ja nawet swojego ponad 20letniego volkswagena nie sprzedam za rozsądne pieniądze,wolę sam jeździć,a większość jak nie wszystkie auta do 3tys.zł to auta do remontów.mi zawsze chodził po głowie merol w124,staroć ale trzeba szukać od 10koła wzwyż.Za coś dobrego trzeba płacić.
|
|
mam namiar na goscia co ma mercedesa beczke ale taki stan ze mucha nie siada ale cena okolo 10 tys a w 124 ma tkzw sport coupe w kolekcjonerskim tanie 20 tys i wiec sa w124 i w124 kwestia czy ma to byc samochod od tkzw(babci z niemiec jezdzaca do sklepu i kosciola) czy od fanatyka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |