Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrzyżowanie Sikorskiego i Al Legionów |
czy ktoś z władz miasta zastanawiał się nad świetlnym ekranem ustawionym na placu Lidla w nocy jazda jest po prostu niemożliwa dopiero jak ktoś zginie na tym skrzyżowaniu to się ocknie policja i straż miejska Max
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrzyżowanie Sikorskiego i Al Legionów |
skrzyżowanie bezkolizyjne ;]
|
|
Bo kiedy się jedzie to trzeba patrzeć na drogę a nie oglądac reklamy na ekranie:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
od północy do 6 rano jest wyłączony Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Co racja to racja, ten ekran strasznie daje w nocy po oczach i robi się efekt taki, jak przy mijaniu samochodu na "długich" czyli w rezultacie gówno widać na drodze.
|
|
coż jest takie powiedzenie hu jo wej baletnicy przeszkadza rabek u spódnicy. Tupik
|
|
mnie te raklamy nie przeszkadzaja i nie oslepiają - powiem więcej bardzo dużo sie z nich dowiaduje i lubie sobie na nie patrzec czekajac na zmiane światła . Najlepiej to Łomża zaorać to będziecie sie dobrze czuć jak w swojej rodzinnej wsi na polu. Tupik
|
|
Mnie tak samo nie przeszkadzaja i nie oslepiaja mnie. Nie wiem jak to jest ze jednych oslepiaja, a drugich nie. Moze po prostu nie macie sie do czego juz przyczepic co? .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |