Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginęła suczka podobna do Huskiego |
Witam! Dzisiaj ok godz 11.00 przy sklepie K1 (ul. Kołłątaja chyba) zaginęła nam suczka. Jest to mieszaniec, jednak jest bardzo podobna do rasy Husky. Piesek zerwał się z obroży, także nie ma jej na sobie. Szukaliśmy jej jednak nigdzie jej nie było. Bardzo ją lubimy i chcielibyśmy ją odzyskać.. Niestety jedyną wadą tego psa jest to, że jak zerwie się ze smyczy to ucieka przed siebie i nie patrzy na nic :) Każdego, kto zobaczy ją bardzo proszę o telefon pod numer 514412736. Osobie, której uda się ją "złapać" i np. wziąć do domu daję 50 zł znaleźnego. Piesek ma na imie Gabi. Podaję jeszcze raz nr. telefonu do mnie- 514412716 Z góry bardzo wszystkim dziękuję za jakiekolwiek informacje. Link do zdjęcia psa: http://imageshack.us/photo/my-images/198/dsc0156qk.jpg/ pazura
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginęła suczka podobna do Huskiego |
.... pazura
|
|
dopiero co przechodziłem koło blaszaka na jantarze i była taka ładna Husky, dosłownie jakieś 15 minut temu.
|
|
mam informacje - ukrywa sie ona na forum 4lomza pod nikami drzewko_szczescia Agatka i martuchna http://5a2814.mojasonda.pl wez udzial w sondzie "co dalej z fazap"
|
|
Jeams- jak masz tak pier**lić to lepiej w ogóle stul ryj i nic nie pisz.
|
|
Ojechaliśmy cały Jantar, dworzec, strzelincę, okolice torów i nic.... :( pazura
|
|
Jakbym wtedy wiedział, że ktoś tego pieska szuka i komuś uciekł to bym wziął, no cóż, szukaj. Swoją drogą na jantarze ostatnio często widać było "bezdomne" psy bez obroży, które zostawały wypuszczane z bloków przez ich leniwych i nieodpowiedzialnych właścicieli, ale po jakimś czasie wracały te psiaki do bloków i zostały wpuszczane przez tychże właścicieli, myślałem, że to jeden z tych piesków.
|
|
No trudno... Mam nadzieję, że się zjadzie.. W każdym razie dziękuję za odpowiedź.. pazura
|
|
Jak to był husky to mógł ktoś go sobie przywłaszczyć...ale może jeszcze się znajdzie.
|
|
To nie jest w 100% husky... Jest mieszancem ale ma chyba 85% z huskiego.. I jest ładniejsza :):) pazura
|
|
Mam nadzieję, że nie boi się petard, bo jak co roku już teraz pełno niecierpliwych gamoni strzela. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Znalazła się :) Sama wróciła pod samą klatkę :) Dziękuje wszystkim za odpowiedzi i podtrzymanie wątku :) Pozdrawiam Anna :) pazura
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |