Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawdzone sklepy internetowe |
Tak jak w temacie - jakie sklepy możecie polecić, a jakich lepiej się wystrzegać? Czy kupujecie też na Allegro? Mi się zdarzyło w e-sklepie kupić dopiero 2 razy: meble do syna pokoju i prezent dla córki na urodziny. Więc na razie mogę śmiało polecić dwa e-sklepy, w sumie przede wszystkim to ten z zabawkami (od ilości zabawek można oszaleć): http://puchatkolandia.pl/. A Wy jakie e-sklepy polecacie i co kupujecie? Może zostaliście oszukani przez jakiś e-sklep?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawdzone sklepy internetowe |
kupuje na allegro 15 lat
|
|
morele.net - polecam :)
|
|
zarowno allegro i jeszcze nie zdazyly zadne przeboje ( ale poprostu czytam komentarze o sprzedawcy jak ktos ma mase negatywow to nawet najnizsza cena mnie nie zacheci ) a z takich typowo internetowych jesli chodzi o AGD i RTV polecam agito !!!
|
|
electro.pl
|
|
Kupuje na allegro od kilku lat i jestem prawie zadowolony . Dlaczego prawie ? O tusz w okresie przed świątecznym dwa lata temu kupiłem ramkę cyfrowo która była na pewno używana ale nie uszkodzona z zewnątrz a wyłączała się po 15 minutach pracy . Towar został zareklamowany i wymieniony na pełno wartościowy . Podobna sytuacja miała miejsce rok temu na gwiazdkę kupiłem materac dmuchany z wbudowaną pompką która przepuszczała powietrze . Niestety zgubiłem paragon i nie mogłem towaru wymienić pomimo że miałem list przewozowy . Wniosek nasuwa się sam że niektóre firmy w okresie przed świątecznym próbują wypchnąć towar który jest uszkodzony z nadzieją że zostanie podarowany komuś i do nich nie wróci . Kupując na allegro zwracam uwagę na opinie pisane przez kupujących . W tym roku przeglądając allegro znalazłem łomżyńską firmę która ma nazwę JUBILERz , poczytajcie sobie opinie o sklepie z Łomży . Pozdrawiam
|
|
allegro to nie sklep internetowy tylko pośrednik i aukcje.
|
|
megamedia.pl polecam można wyrwać coś za pól ceny czasem, a przesyłka szybko trafia do Ciebie, korzystam już kilka lat a najciekawsze jest to że mają i sprzet agd rtv elektronarzedzia itp....... polecam
|
|
Slep sportowy PRESTO,miła i fachowa obsługa ,towar pierwszej jakości. Kupuję tam od kilu lat towary i zawsze jestem zadowolony:), MEGAMARKET.pl,DENLEY.pl a tak wogóle lepiej w sieci kupić niż przepłacać w naszych sklepach.
|
|
redcoon.pl :D uczciwy sklep i szybka wysyłka
|
|
Ja niedawno odkryłem solidny sklep z materacami http://lozka-materace.pl/ są to produkty bezpośrednio od producenta, więc są w korzystnych cenach.
|
|
Najczęściej robię zakupy w internecie stawiam na wygodę ,oszczędność czasową oraz w wielu przypadkach finansową . Mój ulubiony sklep internetowy to danvera Uwielbiam sukienki a tam mam ich pod dostatkiem W tym sklepie kupuję znacznie taniej sukienki, no i nigdy nie ma problemu z rozmiarem
|
|
ZARABIAJ KUPUJĄC!Program partnerski dający ogromne możliwości zarabiania zarówno na zakupach jak i na wprowadzaniu nowych.Pakiet startowy niski jak w żadnym takim programie - kosztuje 9,99 zł,do tego chociaż jeden katalog i koszty przesyłki (za wszystko mniej niż 25 zł!).Do tego zakup ten obowiązuje cały rok - nie musisz przez ten czas kupować niczego!Ale na pewno taka okoliczność nie zaistnieje,bo towar to artykuły,które i tak byś wcześniej czy późńiej nabył.Kategorie mówią same za siebie:KUCHNIA,SPRZĄTANIE,DOM I OGRÓD,ZDROWIE I URODA,WELLNESS,KOSMETYKI BOTTEGA VERDE.Aby się zarejestrować wejdź na stronę: http://www.betterware.pl/wywiad.php?id=26 , wybierz :Zostań członkiem klubu i wypełnij wszystkie pola oznaczone gwiazdką, dotyczące rejestracji.BARDZO WAŻNE - tutaj brak jest automatycznego przydzielania sponsora więc bardzo proszę samodzielnie wpisz w polu Nr Osoby polecającej: PL-91462 Przyjemnych zakupów i jeszcze bardziej przyjemnych zarobków!
|
|
allegro, agito, empik, centrumrowerowe
|
|
jula55 Bycmoze jestes troszke starej daty, ogolnie malo kupujesz, lub boisz sie internetu... Od lat kupuje na allegro bardzo duzo i poprostu tanio. Nie bede wymienial sklepow internetowych ktore polecam bo jak kupowalem w powiedzmy 20tu to nigdy nie bylo problemow. Polecam wyszukiwarke ceneo...
|
|
Kupuje od wielu lat na allegro, korzystam również z wyszukiwarek cenowych i wszelkiego typu porównywarek cenowych które ułatwiają życie. Ranking Laptopów
|
|
Agito, X-kom, Czasnabuty, Gandalf, Monashe :)
|
|
Allegro.
|
|
n eo24.pl
|
|
andreo: "BARDZO WAŻNE - tutaj brak jest automatycznego przydzielania sponsora więc bardzo proszę samodzielnie wpisz w polu Nr Osoby polecającej: PL-91462 " Wlasnie, ze jest taka mozliwosc ! (jak nie masz sponsora, to ci go automatycznie przydzialaja).
|
|
Jak buty to retrobut.pl
|
|
polecam electro.pl. Sprzęt komputerowy to Primakomp naprawdę super sklep.
|
|
Totalna wyprzedaż http://danvera.pl/pl/c/Wyprzedaze/107 tylko teraz sukienki nawet od 20zł Jakość sukienek bardzo wysoka są szyte i produkowane w Polsce, a nie w Chinach. POLECAM
|
|
Allegro sprawdzone miejsce zakupów internetowych:)
|
|
Wg mnie najlepszym sklepem internetowym jest Allegro:)
|
|
http://danvera.pl/pl/new/1/phot nowa kolekcja sukienek Polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |