Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policja i lewacka antifa za pan brat? |
. . . . . . . . . .http://www.youtube.com/watch?v=3TDZsbUtn8s . . . . . . . . . .nawiązując do tematu Autor: DFX (---.play-internet.pl) Data: 29-12-12 10:57 Pod tym hasłem, łomżyńska policja organizuje spotkania z uczniami szkół podstawowych. Mówią przy tym że kibole i inni ujęci w tym zestawieniu to samo zło: http://www.lomza.policja.gov.pl/index.php?idkat=49&idart=1206 Jak to się ma do ostatnich akcji zorganizowanych przez kibiców ŁKS, czyli upamiętnienie Powstania Warszawskiego, i innych historycznych dat, oraz do akcji "Kibice dzieciom". Widać że policjanci żyją zupełnie z boku społeczeństwa, nie zauważając pewnych spraw. Tym czasem ci źli kibole coraz częściej organizują się w pozytywnych inicjatywach. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=568075&t=568075
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policja i lewacka antifa za pan brat? |
. . . . . . .. . . . . . . biedna i spokojna policja . . . . . http://www.youtube.com/watch?v=0CFaqDunOyA . . . . . . .
|
|
śmierć komuchom, dobrze, że jestem nacjonalistą.
|
|
|
policja nie zdołała stwierdzić kim był żyd, który zaatakował manifestujących, nie zdołała stwierdzić mają nawet nagrania http://www.youtube.com/watch?v=qnWePpETzWU
|
|
Kazia :) A tobie gorzej ? Sama do siebie nawijasz? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
pewnie jakiś pojeb z sejmu.
|
|
|
Kazia :) I tu jesteś w błędzie :) Bo drugi mam inny nick :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
sram na to jakie masz nicki PAPLIpalancie
|
|
|
Za chudy twój Kaczak żeby ją obnalic :):) Nawet przy wsparciu kiboli :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
|
Kazik, masz wrażenie, że cię codziennie coś posuwa od zaplecza? To życie, Kazik - to życie ...
|
|
blond k...wa, masz wrażenie, że cię codziennie posuwa od zaplecza? To twój stary, paplik - twój stary
|
|
. .. . . . . . . . . . . czy policjant Andrzej C. został ukarany? Dlaczego jego zeznania są rozbieżne z nagraniem? . . . . . . . . . . . ..
|
|
|
|
na sama mysl o tym skurwielach noz mi sie sam otwiera w kieszeni
|
|
Dziś jest tak, ze prawdziwymi faszystami sa ci co niby walcza z faszyzmem. Tolerasci, zboczki, milosnicy muzulmanow to prawdziwi faszysci
|
|
ci policjanci, którzy łamią prawo powinni być przykładnie ukarani.
|
|
Mój dziadek był w AK, ja jestem Nazistą z prostego powodu, chcę tak jak chciał Hitler dla swojego kraju. Mianowicie chcę Polski dla Polaków, wolnej od komuny i tego żydowskiego ścierwa, które trzęsie, każdą gałęzią gospodarki naszego kraju, od urzędów po media. Chcę wolnych mediów, bo teraz mamy "wolne media" i każda stacja w tv jest kontrolowana, przez jakąś grupę skur**synów złodziei z sejmu. Po trzecie chcę tego aby konowały dobrze wykonywały swoją robotę, żeby nie było pieprzonej biurokracji, łapówkarstwa itd. A żeby byli lekarzami z powołania, a nie złodziejami, którzy tylko chcą nabić własną kiesę nieszczęściem innych. Ostatnie Najważniejsze, CHCĘ W KOŃCU ŻYĆ W NORMALNYM KRAJU, gdzie ludzie są doceniani za to co robią dla społeczeństwa, a zwykli śmieciarze żyją jak "pany" jak to jest w Niemczech. Gdzie wynagrodzenie byłoby adekwatne do własnego wkładu zdrowotnego i wykazywanej inicjatywy. Gdzie kraj nie ściągałby z ludzi kasy i nie robił dziury budżetowej, prosty przykład, w 2013 roku do budżetu naszego miasta ma wpłynąć ok 275mln zł a prezydent ma zamiar wydać 300mln. Teraz moje pytanie, wiem że nie byłem dobry z matmy ale ja się pytam, gdzie te 25mln zł? Skąd ten nieudolny rząd ma zamiar go wytrzasnąć? Czyżby dziura budżetowa miała się powiększać z roku na rok?
|
|
Kazirota Szczuta: Kazirodztwo to jej domena , Szczuta- Zaszczuta przez znajomych za takie postępowanie i zboczenie, osoba wyautowana ze względu na swoje preferencje, ogólnie postrzegane jako zboczenie karalne sądownie. Wulgaryzmy w ustach tej osoby świadczą o niskim wykształceniu , lub próbie podszycia się pod kogoś.
|
|
Dno i wodorosty ! ... a ma się to za kobietę . Dama? Jak taką " PANIĄ" traktować ? PS: coraz częściej się spotykam z tym jak dziewczyny (np z kręgu hip hopu), same o sobie mówią : jestem suka , jestem jego suką itp itd... - fajne, co ?
|
|
Belfer jakiś ty spostrzegawczy, a może to kolejna odsłona wcieleń tego Paplaka? a co ty k....wa cieciu myślałeś, ży tylko ty i twoi ziomkowie możecie wyzywać???? wiesz k.....wo dlaczego się na mnie rzuciłeś? ano dlatego, że jesteś parszywym lewakiem, i jużzdążyłeś zauważyć, że takie same epitety rzucają twoi ziomkowie z chlewa i o nich nie wypada pisać. JESTEŚ ZWYKŁĄ K. Sram na takich z grubej rury. A śmiać mi się chcę, jak próbujecie mnie za wszelką cenę rozszyfrować i ''nićewo'' z tego. Edvard18 nie chce cię wazelinować, ani popierać ale masz 100% racji. Pan Adolf chciał bardzo dobrze dla swojego kraju, a zle dla swoich przodków, czyli żydków.
|
|
Poje*y z rządu robią z tym krajem co chcą, szkoda patrzeć jak wszystkie ceny idą w górę, drobni przedsiębiorcy upadają, ludzi wywalają na ulicę i "inwestują" więcej niż dostają od nas. Ludzie, czas się obudzić, weźcie broń i przygotujcie się na największą wojnę jaka będzie szarpać naszym od zawsze podzielonym krajem. Łatwo nie będzie, wielu zginie, ci którzy obalą nieudolny rząd zostaną bohaterami narodowymi. Zresztą pisałem już o tym daaaawno w jakimś temacie "otwarcie Venedy" czy jakoś tak, kto będzie chciał to znajdzie to co tam napisałem. http://www.zznwz.hi.pl/forum/read.php?f=2&i=565280&t=564876 Only the strongest will survive! For valor to glory and freedom of our homeland.
|
|
Jak kaczka była u władzy, to zamiast robić porządek to się k....wa błotem obrzucała to z Giertychem, to Lepperem i w końcu oddali władzę za darmo. To niech teraz patrzy jak PO z PSLem się pięknie dogaduje. Kaczka to kaczka, głupio mądry łeb.
|
|
A jeszcze lepsze jest to, że jest dużo pejsatych u steru. Nie długo złote pomniki będą stawiać Adolfowi.
|
|
Ty psychiczna jesteś. A twoje wypowiedzi równają się z niejakim CWRSa1(czy coś tam) , wel. Andy C itp. Lecz się Kaziroto z tej choroby, i nie wulgaryzuj, ja do Ciebie nigdy tak nie mówiłem. Pozdrawiam AWE JA
|
|
ciągaj
|
|
... Ruszą do broni dzielni Polacy Walczyć o Polskę będą ludzie pracy Kraj wolny od korupcji i biurokracji Broń palna i katiusze wejdą do akcji W imię jedności poleje się krew pod ostrzem gilotyny spadnie radziecki łeb Upadnie komuna, masoństwo, żydostwo Powstanie monarchia dla Ciebie wolna Polsko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |