Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Męskie rurki |
Witam, gdzie w Łomży kupię tanio męskie spodnie (rurki) ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Męskie rurki |
ja nie lubie nie mają miejsca na jaja
|
|
dzifka mska
|
|
bo te spodnie zakłada się na pipe
|
|
cito gejowskie sztany Tupik
|
|
w łomży nie kupisz ..... \
|
|
To, to są "męskie" spodnie? Od kiedy?
|
|
Pedalstwo się szerzy, trzeba o tym mówić otwarcie. Chorzy ludzie, jak może mężczyzna chodzić w rurkach? Jeszcze troche i zacznie to pedalstwo zakładać sukienki albo w ogóle nago chodzić. Tę chorobę i ten trend XXI wiecznej cywilizacji trzeba leczyć i zwalczać.
|
|
Jest rozwiązanie na takich delikwentów. Przywrócić służbę obowiązkową i szluz.. Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Boshe, ja sie pytam gdzie kupię a nie opinnie -.-
|
|
Na dodatek Boga obraża swoim *** słownictwem wypierdzielaj pedziu!
|
|
Was wszystkich patrzę do reszty "pogniotło"? To, że facet założył spodnie zwane "rurkami" oznacza, że jest od razu pedałem, bo tak wynika z Waszych komentarzy? To Wy się na chyba ze świniami na rozumy pozamienialiście, do koryt "paszoł won", a nie w cywilizowanym świecie w internecie wypisujecie ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
do Holandii paszoł won, a nie w cywilizowanym świecie tubylców wk*rwiać i dzieciom pierdołami w głowach mącić
|
|
http://demotywatory.pl/3926094
|
|
nie boisz sie w takich rurkach chodzic po ulicy? Jeszcze jakies GIEJE Cie zlapia. :)
|
|
Nie złapia :P A tak wgl to was na prawde pogieło, wyzywać za nic..l To był tylko pytanie o sklepy z męskimi rurkami i dla waszej wiadomosci nie nosze obcizkych, teraz spoleczenstwo spada na psy, nie znaja czlowieka a juz wypisuja... PS. Nie jestem pedałem... :)
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
Od kiedy rurki są męskie? Dla mnie hipster=gej. Hipsterzy to takie spedalone dzieci bogatych bananowych rodziców, którzy kupują im te wszystkie "ajpady" , smartfony i innego rodzaju dotykowy szmelc, w dodatku ubierają się w drogie ciuchy, typu rurki, vansy, trampki z gwiazdką, te słuchafony z logiem, które bez tego loga są ze 300zł tańsze i w których to ciuchach tak naprawdę wyglądają jak niedorobione cioty.
|
|
Jak widzę takiego zniewieściałego chłoptasia w rurkach to aż mnie mdli..... Łapię się na tym ze się za nim oglądam..jak za nie często spotykanym zjawiskiem :D ...ale jest mi go żal, naprawdę....:( Facet to powinien być facet, czasem nie ogolony, czasem w brudnych buciorach.....a nie taki wypindrzony laluś w "rurkch" ( ! ) :P
|
|
A to rurki są męskie ??? Od kiedy??? A gdzie tam jaja wcisnać ?? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
W tym badziewiu nawet w bilarda kieszokowego nieda się pograć a co mówić o prawidłowym ułożeniu reszty sprzętu:):):) Nooo !!! Chyba ze ktoś go niema to i nie musi układać :):) Ale wiadamo że ten kto nie układa sprzętu w nogawce to ......... :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Rurki.? Hahaha Przeciez rurki sa dla ciot co nie maja jaj. Bananowe prawiczki. ;p .
|
|
Najlepsze są spodnie z krokiem w kolanach, taki oldschoolowy skejterski styl. To było coś. Końcówka 80s początki 90s ubiegłego wieku. Najlepszy styl jaki kiedykolwiek istniał, w dodatku w takich spodniach widać że masz jaja a nie kinder niespodzianki jak hipsterzy w rurkach.
|
|
http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201209/1348244596_0tssvu_600.jpg
|
|
Myślę,że po tylu wypowiedziach powinieneś zrezygnować z kupna męskich rurek.
|
|
już w połowię mi się przestało chcieć czytać tych obelg...jesteście podli ! Joanna12, wcale nie, wcale nie powinien rezygnować! Rurki to nie leginsy (że się zapytam tych co tak tu chojraczyli - wiecie co to leginsy?) Mężczyzna w rurkach wygląda bardzo fajnie, Dobrze dobrane ładnie leżą i nic w nich nie jest negatywnego. Tylko nie kupuj przez internet, je trzeba przymierzyć :) Levis Lepiej kupić markowe, są na dłużej:) Nie zwracaj uwagi na baranów, sam wiesz co lubisz w czym czujesz się dobrze i wygodnie A cała reszta zaściankowej Łomży niech się wypcha tymi stereotypami, że facet w rurkach to od razu gej - nieprawda
|
|
Szczególnie dobrze się układają na pajęczych nogach gimbusiaków :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
prawdziwy facet to łysy niekoniecznie w dresie trenujący sztuki walki np boks kick boxing :) A nie jakaś lalka w rurkach Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Pakero dobrze gada. Tyle, że ja mam raczej takie afro i śmigam w bojówkach, a ze sztuk walki najbardziej lubię uliczną wersję tao tanto, z tym, że zamiast drewnianych pałek wolę klucze francuskie i to co znajdę pod ręką, gdy zajdzie potrzeba samoobrony.
|
|
eM_eM nikt tu nie jest zaściankowy tylko każdy stwierdza fakt-że facet w rurkach to nie facet!
|
|
sklep WZORCOWNIA na ulicy Dwornej. W czwartki jest dostawa wtedy ceny sa najwyzsze, ale z kazdym dniem maleja. sa tam ubrania glownie firmy zara drugiego gatunku.
|
|
ludzie jak nie potraficie odpowiedziec na konkretnie zadane pytanie to nie korzystajcie z forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |