Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolizja 27.12.2012 |
W dniu 27.12.2012 o godzinie 15.00 miałem kolizje w miejscowości Piątnica ul. Włościańska. Sprawca kolizji uciekł z miejsca zdarzenia. Było to auto mazda van, kolor wiśniowy, numer rejestracyjny (zapamiętałem tylko) BLM, miała uszkodzony prawy tył. Proszę o pomoc w znalezieniu sprawcy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolizja 27.12.2012 |
A ile jest takich Mazd typu van w tym kolorze na BLM 10-15 idz na policję to Ci może pomogą - niech zacznaod tych z gminy Piątnica.
|
|
No właśnie a nie go szukasz na forum. Jeśli uciekł to ci tu nie napisze że to on był haha. Idź na policje opowiedz o wszystkim, opisz zdarzenie jak najlepiej potrafisz i może znajdą gościa. A wtedy to mu problemów nie zabraknie
|
|
Policja powinna udać się do starostwa powiatowego Łomża skoro był to BLM do wydziału komunikacji i wyszukać pojazdy danej marki i koloru i potem po kolei sprawdzać myślę że takich pojazdów nie ma aż tak dużo na terenie starostwa powiatowego żeby nie można było tego sprawdzić
|
|
Witam ;) To byłem ja ... Przepraszam, zawsze kiepsko widzę drogę jak sobie wypije :/ Sory koleś ! Browara postawie i będzie ok ? Bo nie chce problemów z milicją ...
|
|
Ma ktoś tylny zderzak do mazdy w kolorze wiśniowym najlepiej ? Nie musiałbym lakierować. A tak apropo .... Ludziska ! Najlepsze imprezy tylko w Piątnicy !
|
|
jak mogl Ci uciec i nie zapamietales numerow he
|
|
Widzę, że no.name już się przyznał... wystarczy zgłosić policji to dojdą szybko...
|
|
Dokladnie po IP, kolega odpowie za kolizje albo glupie zarty h0jowe forum
|
|
Proszę o konkretne odpowiedzi ;p Potrzebuje zderzaka ...
|
|
nie boj no name.. nie masz uszkodzonej mazdy to nic CI nie zrobia :P
|
|
Brawo Autor: no.name ! Co poniektórzy to nic a nic nie kumają, ..."albo glupie zarty" - ZA CO ??? Sorry Autor: maxim658, tylko Ci współczuć.
|
|
Tylko ten zderzak musisz szybko wymienić
|
|
... a nie da się go wyklepać ?
|