Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolędnicy |
co myślicie o kolędnikach chodzących po domach i otej tradycji? dzisiaj przyszli domnie i śpiewali kolędy dałem 20 zł to dużo czy mało ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolędnicy |
ja bym nie dała nawet złotówki, bo u mnie chodził kominiarz, , a komina nie mam:)
|
|
fajny gest.żebym miała też bym dała.niech mają dzieciaki na gumy z biedronki.pzdr
|
|
za duzo.. moi znajomi przeszli sie po wsi we 3 i uzbierali po 130 na lepka.. ja musze 2 dni pracowac na to ;p
|
|
coraz gorzej to wygląda. Nawet przebierać się nie trudzą. Takim bez wkładu własnego w tradycję nie otwieram.
|
|
Daj spokój Brzeczyszczykiewicz, mój stary pies jest mądrzejszy:)
|
|
W odniesieniu jak wyżej Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.elomza.pl) Data: 28-12-12 00:13 cytat: coraz gorzej to wygląda.... koniec cytatu taa... Coś w tym jest ... to Prawda... ... jaki tu religijny dorobek taka tu religijna tradycja czytam jak kto woli odwrotnie.... ...taka tu parafialna Tradycja i taki tu parafialny dorobek czytam dobrobyt. Ale Nędzy czytam ubogich w duchu przy Boga tym Głównym Ołtarzu mało co widać - nie dla pasa kiełbasa - dla nich zupa z Caritasu aby było widać że sumienna ofiarność Boga tych darczyńców w kościele nie idzie na marne i biskup z czystym sumieniem dalej może grabić do siebie od otumanionych religijnie ciemniaków czytam odwrotnie jak kto woli ograbiać ociemniałych religijnie tumanów. Pozostawię bez komentarza to co zacytuję: cytat: "Autor: Figa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-12-12 00:20 Daj spokój Brzeczyszczykiewicz, mój stary pies jest mądrzejszy:)" koniec cytatu. A skoro mowa o psach to powiem tyle że mój pies ma w oczach więcej serdeczności i ludzkich odruchów jak mój proboszcz o zatwardziałym sercu w swoim religijnym wyrachowaniu pozbawiony autentycznej miłości Bliźniego. Taki tu CURVA(łać.) Kościół jemu podobny bez Boga w sercu
|
|
Mr_Andrzej:) Popuść troki , prosze ciebie :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
jesli miales i dales to nie zbiedniales wiec nie zadawaj takich pytan ;DUZO czy MALO ?pozdr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |