Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szopka u Boboli |
W jakich godzinach można zobaczyć szopkę ze zwierzętami?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szopka u Boboli |
Od rana do wieczora w głębi na prawo od kościoła.
|
|
A co ty? W oborze nigdy nie byłas i krów nie widziałas ?
|
|
idzie na własne oczy zobaczyć jak Proboszcz obłudnie nauczając Wiary robi autentyczny chlew z Kościoła czytam w kościele - niewiarygodne nie do wiary po blisko 2000 latach Ks. Kanonik mgr dr proboszcz Poliel(ski) nadal nie rozumie prostego przesłania prostej Ewangelii. Uczona Niewiedza - docta ignorantia (łać) CURVA(łać) sakra mętna Uczonego w Piśmie Ks. Popielskiego jest zatrważająca. Ks. Kanonik mgr dr Popielski czyni swoją religijną szopkę czytam religijną powinność powtarzając jak w błędnym kole swoją Uczoną niewiedzę powtarzając nieznane przez nieznane. Szkoda jego parafian którzy żyją w tej religijnej głupocie czytam obłudzie patrząc na swojego Dostojnika Kościelnego czytam proboszcza jak przysłowiowo otumaniony wół zapatrzony na "malowane wrota" do Nieba tkwiący uparcie jak osioł z religijnym hasłem TRWAM umacniając na modlitwie swojego CURVA(łać) Uczonego w Piśmie wtórnego analfabety. Papież jednak takie szopki czynione niezgodnie z Pismem zakwestionował ośmieszając parafialnych głąbów czy jak kto woli Ks. Kanoników czytam religijnych "wtórnych analfabetów" którzy zostali proboszczami za lizanie dupy swoim przełożonym bo chyba nie za znajomość Ewangelii ze znajomości której nie zdali podstawowego egzaminu.
|
|
Szanowny Panie, tematem tego wątku są godziny otwarcia szopki a nie sensu jej istnienia. Chcesz się wymienić poglądami na ten temat to załóż swój wątek a nie spamuj każdego wątku swoimi poglądami. Każdy kto jest na forum dłużej niż miesiąc wie, że KK jest zły, zakłamany i wykolejony, a Twój proboszcz w szczególności. Oszczędź innym czytania po raz setny tego samego...
|
|
Jak widać szatan wszystkiego co z kościołem ma jaki kolwiek związek natychmiast się uczepi.
|
|
Re: szopka u Boboli oj tam zaraz szatan ... ... - przesadziłem "trochę" Przepraszam - jednak to jeszcze nie inkwizycja :) przeciw heretykom w sutannach czytam inna religijna samoobrona która poprowadziła do Protestanckiego powstania Ewangelików. ja potrafię powiedzieć przepraszam w przeciwieństwie do Proboszcza który idzie w zaparte jak kapłan żydowski który wydał nieuczciwy(?) - niesłuszny(?) wyrok(?) na Jezusa. Re: szopka u Boboli Szanowny przedmówco podpisujący się Redaktor Ja Ciebie nie będę uczył pisania i czytania ze zrozumieniem. Zapewne jesteś tej samej szkoły co mój Proboszcz. TEMAT BRZMI: " szopka u Boboli " Czy Ty celowo kłamiesz kiedy mnie dyskredytujesz mówiąc cytuję : Autor: Redaktor (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 27-12-12 19:25 Szanowny Panie, tematem tego wątku są godziny otwarcia szopki a nie sensu jej istnienia. Chcesz się wymienić poglądami na ten temat to załóż swój wątek a nie spamuj każdego wątku swoimi poglądami. koniec cytatu Bo temat w rzeczy samej brzmi dosłownie :" szopka u Boboli " a Ty mnie z tematu przeganiasz w sposób trochę nieuczciwy zapewne i nie bez celowy(?) czyżbyś był z tych redaktorów naczelnych - czytam bezczelnych jak kto woli ? Szanowny Panie "Redaktor" pokazujesz tu rogi czyniąc trochę dyskryminacji dziwne że czynisz apologię religijnej Szopki Popielskiego i zarazem tak jak Popielski pokazujesz Pan swoją ignorancję i arogancję na tle religijnym wobec ludzi którzy prowadzą tu między ludzką komunikację w duchu wiary która determinuje ofiarny przepływ kapitałów nie tylko w tym mieście. Tak się czasem zastanawiam czy Diabeł tak jak Ks. Popielski nie tkwi głęboko w Kościele czytam blisko ołtarza przy którym On stoi jak Judasz czyniąc arcy kapłańskie czytam religijne zwyczaje ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |