Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZESPÓL NA WESELE |
Potrzebuję porządnego zespołu muzycznego na wesele. Czy wiecie coś na ten temat. Pozdrowionka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZESPÓL NA WESELE |
Na Małachowskiego mieszka chłopak (ma na nazwisko bodajże Modzelewski). Wiem, że on ma dobry zespół i spore wzięcie. Dowiem się numer telefonu do niego i napisze tutaj. Pozdrawiam
|
|
polecam zespół "FIRMA". nr 606346338. michał
|
|
tak tak, Firma gra live i sie wogole nie najebali u mnie na weselu i nie grali z playback'u!! w dodatku nie sa zarozumiali i nie sa drodzy :/
|
|
Siema ja mam zespół zajebisty BOSS. Jak chce to dam ci namiar zajebiscie grają. Rafał
|
|
To prawda byłam na kilku imprezach i są super, często grają na weselach w Rysiu to możesz podlecieć wtedy i obejrzysz oraz posłuchasz. a jak by byli zajęci to Ci polecą kogoś. Tam gra Waldek Borusiewicz który niedawno obchodził benefis w orkiestrze łomżyńskiej.
|
|
chciałbym zespół grający na żywo
|
|
PROPONUJE ŁKS BROWAR ŁOMżA CHłOPAKI GRAJą SUPER. A TAK NA POWAżNIE TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!
|
|
nie wiedziałem ,że W.Borusiewicz gra na weselach.
|
|
tak tak gra i są nieźli!!!!! nie maja disco polo w swoim repertuaże tylko fajne przeboje!!!!
|
|
a zresztą co sie dziwić??? czy wiesz ile taki muzyk zarabia w orkiestrze kameralnej??? grosze!!! grosze jak na człowieka takiego uzdolnionego!!! każdy w dzisiejszych czasach musi sobie jakoś radzić. fakt! pewnie to żenada dla niego ale co zrobić?!?
|
|
jak sie robi, co sie lubi, to na pewno nie 'zenada', a jak sie przy tym zarabia pieniadze to sie nazywa sukces a ten zespol jest super-gral na moim weselu, drozszy niz inne weselne zespoly w lomzy/w tamtych czasach, czyli 5 lat temu/, ale nawet nie ma co porownywac-polecalabym kazdemu, tylko z tego, co wiem, trzeba sporo wczesniej ustalic termin
|
|
tu masz kilka zespołów.
|
|
Jedyny zespół w Łomży grający naprawdę na żywo to STUDIO BAND.
|
|
A ja polecam ci się Zespół muzyczny w składzie 3 osobowym 2 akordeony + tamburyn. Możliwość doboru repertuaru na imprezę.Gramy na żywo i z podkładów .Występowaliśmy na różnych festiwalach miedzy innymi na Festiwalu kapel weselnych w Jeleniej Górze.Gramy dl;a młodych i starszych wszystkie utwory zagraniczne i polskie.Ceny zawsze do negocjacji.Dajemy dla użytkowników forum 4lomza rabat .Zespół M I X
|
|
Nie ma sprawy Zbyniulek my zagramy ci na żywo Gitara+Klawisz+Perkusja.Nie bojimi się grać na żywo dla nas to frajda .Zespół " M i x"
|
|
ja polecam studio band wszystko z nimi uzgodnisz tak jak ja na swoim weselu a wzialem ich dlatego ze bawilem sie wczesniej przy ich graniu . jesli chcesz zeby zagrali ci z miejsca tez nie ma problemu graja po 1, 5 do 2 godzin i przewry doslownie po 15 min a wesele z nimi do 5 masz murowane Anioł wcale nie musi być z góry
|
|
waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
ostrzegam przed bujnowskim z nowogrodzkiej!!! PARTAK
|
|
a co sądzicie o zespole niejakiego Wiszowatego?
|
|
Wiszowty gra w zespole albo moze Ci zagrać sam -więc sam ocen michał
|
|
Wiem, że jest w Łomży młody, trzyosobowy zespół Fonix. Swego czasu reklamowali się w bezcennej. Możesz spróbować się z nimi skontaktować poprzez maila: fonix1@o2.pl, niestety telefonu nie mam zapisanego. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
zbyniulek, dzieciaku ladny, Ty sie nie zastanawiaj, czy znajdziesz zespol grajacy na zywo, bo nie znajdziesz. I proste. Ty sie marw zeby ten zespol zechcial choc zaspiewac na zywo. Bo powiem Ci w tajemnicy, ze o taki BARDZO trudno. Jak Ci tak bardzo zalezy ''na live'', to wez tych trzech z akordeonami i tamburinem, bo o ile sie orientuje, nikt w Lomzy nie wsadzil jeszcze mini disc-u, czy tez mp3 w miechy. Wszystkiego dobrego na nowej drodze, trzymaj fason!!
|
|
Bzdura, dużo jest zespołów co gra na zywo.
|
|
Polecam BOSS!!
|
|
A ja polecam zespół PINK FLOYD.
|
|
czy zna ktoś zespół grający w ogródku piwnym na Starym Rynku?
|
|
FORREST - 0510-235160 lub email ze strony www.forrest.autornet.pl Pozdrawiam PePe
|
|
TOP lub GRAFIT
|
|
Bardzo sympatycznie gra zespół, który prowadzi facet ze sklepu myzycznego na Piłsudskiego. Nazwy niestety nie znam, ale byłama na imprezie z ich przygrywkami. Potrafią zabawić ludzi. Zawsze największy problem to rozruszać strasze towarzystwo, a oni nie mieli z tym najmniejszego kłopotu. Było super.
|
|
Jeśli na wesele Muriel, to tylko ABBA! ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
I co wybrałeś już ten zespół???
|
|
a ja polecam zespol DOMINO z bialegostoku?
|
|
polecam kolegę 0862169766 chociaż vocal na żywo
|
|
I na co padł wybór? Jakie stawki? Pozdrawiam
|
|
Hej, widzialem na gorze wzmiana zespolu "TOP"... ... wie ktos cos na temat tego zespolu i czy ma/mial doswiadczenie z nimi :-) Bardzo bym prosil o odpowiedz. Thanx. Pozdrowienia, Andrzej
|
|
A co sadzicie, o wynajeciu DJ'a na wesele? Duzo taniej, utwory w oryginalnym wykonaniu, do wyboru do koloru, nie ma przerw i falszowania jak juz kapela podpije ;) A DJ moze sie zajac prowadzeniem zabawy...
|
|
Zespół Magnum.
|
|
masz jakes plytki na sprawdzenie jak spiewacie
|
|
Zespół, który podoba się gościom weselnym to BOSS. Pan Marcin zarozumiały, ale potrafi rozbawić towarzysto. Naprawdę polecam.
|
|
zespół z gniezna nikt ich nie zna polecam albo z gliwic 2 kur..y i ksądz kibic
|
|
Fantastyczny zespół. Daj namiary
|
|
Macie może namiary na zespol BOSS
|
|
Zespół BOSS. Gdzieś miałam wizytówkę: Marcin 0 606 372 103, ale uważaj to nadęty cwaniak. Jeżeli chodzi o poprowadzenie wesela jest OK.
|
|
a może wiecie cos na temat zespołu REMIX i VA BANK który lepszy waszym zadniem
|
|
słyszeliscie o zespole grafitt? jak oni grają?
|
|
Graffit - to zespół, który nawet nie wysili się swoim wokalem. Grają na podkładach zespołów disco polo. Udają, że śpiewają sami, a w rzeczywistości dodają swój wokal do innych wykonawców. Reasumując nie jest to rewelacja zespół, ale od biedy może być.
|
|
wszyscy robia dokladnie tak samo
|
|
wiecie moze mniej wiecej ile bioro zespoly???
|
|
Co to est "bioro"?
|
|
ja polecam DJ'a Macka Listowskiego gosc ktory potrafi rozbawic wesele, u mnie komplet gosci bawil sie do godz 3. Wiekszosc caly czas na parkiecie jesli chcesz numer to pisz na mejla chopiniak@orange.pl (nie podaje numeru do wiadomosci publicznej poniewaz jest to numer domowy, moze sobie tego nie zyczyc), niedrogo w porownaniu do najgorszego zespolu pozdrawiam
|
|
Nie wszyscy - patrz np. Studio Band
|
|
Te" ja jak ja "i inni "nowobogaccy z imigracji"trochę pomyślcie zdrowo.Zespół na żywo z klasą-start od 5 tys w górę zdechlaki.Trzeba trochę beknąć za klasę.
|
|
Pogadaj sobie... widziałem GTW i Studio Band, chłopaki grają na żywo i z klasą.
|
|
Ja być może zboczę z tematu, ale mogę z całym sercem i szczerością polecić - nie zespół, lecz Dj-a...Przerwy Pan Damian np. na jedzenie oznajmia za pomocą przyjemnej muzyki...W czasie przerw też muzyka w tle...Co do repertuaru to zależy od młodych jaki sobie życzą. Muzyka zarówno dla starszych jak i dla trochę młodszych...Do tego dobrany repertuar z pomysłem i żartem...Sprzęt też ma niezły... Robi wyprowadzenie młodych, oczepiny oraz gra do ostatniego gościa. Młody chłopak z południa... Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę podać kontakt... magia_2
|
|
Z całym szacunkiem dla osób pracujących w tym fachu, ale DJ na wesele? Powoli z wesel robi się dyskoteki. Ja osobiście jestem jak najbardziej za zespołem. Do przełknięcia jest to, że większość gra z dysku, lecz wokal i tak jest na żywo. Przy wyjeździe Młodego zazwyczaj jest akordeon, tamburyn, często gitara, trąbka... Efekt niesamowity. Na prawdę robi wrażenie, ...no i z tradycją. Co do wyboru zespołu -kwiększość posiada film "demo" z nagraniem tego, co może zaoferować, więc trzeba niestety poszukać...
|
|
ja polecam zespół TOP czyli Rożków :) bawiłam sie z nimi na dwóch weselach i było super ! fajnie bawia ludzi , repertuar i dla starszych i dla młodych !! sama mam wesele w lipcu i tez u mnie zagraja :)))
|
|
Masz rację, Andrzej potrafi rozbawić towarzystwo.
|
|
Szukam zespołu na wesele dn.28.06.2008. Czekam na propozycje. poszukuje zespolu na wesele dn.28.06.2008 r. czekam na propozycje.
|
|
Szukam zespołu na wesele dn.28.06.2008. Czekam na propozycje.
|
|
Polecam zespół RONIX,fajnie grają i wszyscy się bawią,godni polecenia.A to link do ich strony http://www.zespolronix.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Pozdrawiam.
|
|
Jezeli chcesz na weselu zespół posiadający repertuar począwszy od lat 50-tych do współczesności zadzwoń do zespołu Kartel lub Magda Band - tel 601 967 188 lub 504 132 132. Obydwa zespoły mają grać w najbliższą niedzielę w Ekonomiku podczas Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - tam usłyszysz ich na żywo Pozdrawienia Alek
|
|
Ja polecam zespół DAMIS z Łomży. U mnie na weselu grali i śpiewali świetnie aż chlopakom flaszki dalem w podzięce :P A oczepiny jak poprowadzili hehe do tej pory się śmiejemy z żonko!Mam do nich numer:505996901
|
|
damis no ostatnio coraz wiecej o nich slychac na miescie chyba sie rozwijaja chlopaczki bylem na 2 weselach jak grali bylo zajebiscie.u mnie tez beda grac. jest tam takich mlodych dwoch lepkow i starszy chyba jakis wiem ze grali do ostatniej pary na parkiecie takze polecam
|
|
Mam pytanie do ewako21 czy mogłabym prosić o kontakt tel.na numer 692 483 375,ważne
|
|
polecam zespół Graffit kazdemu sie podobał na weselu a pozniej niektore osoby chciały namiary do nich...nie polecam zespołu Firma tragiczni sa..
|
|
A ja dalej trzymam się wersji, polecam zespół "BOSS". Będziecie bardzo zadowoleni, a goście bawić się będą do białego rana.
|
|
ja bawiłam sie na dwóch weselach z zespołem boss byli super a co do grafiit zajebiście dużo chcą za studniówkę chcieli 3 tys. a co do Dj macka Listowskiego to jest git nie raz sie bawiłam na dyskotekach które prowadził a słyszałam ze i na weselach jest super
|
|
wie ktos cos na temat zespolu GRAFT?? czy coś takiego... jest 3 facetów i jedna kobieta blondynka....
|
|
Bardzo goraco polecam zespol EKSPRES z Zambrowa.Bylam na kilku weselach jak grali .Zabawa *********.Jedziesz do nich ukladaja z toba scenariusz calego wesela.Zabawa naprawde do bialego rana ,do ostatniego goscia i wszystko na zywo potrafia zabawiac boki zrywac .Z tego co wiem trzeba ich zamawiac nawet z rocznym wyprzedzeniem.
|
|
Polecam zespół Model, byłam na weselu, wszystkim się bardzo podobało - pełen profesionalizm - zresztą możecie zajrzeć na stronkę Modela www.model.lua.pl Ola - pozdrawiam.
|
|
odradzam Ronix, proponuje Canon
|
|
RONIX oczywiscie
|
|
Wiszowaty to solista teraz;p gra w ogdudku w vipie czesto i z podkladu ale spiewa ladnie POLECAM!!!
|
|
zapraszam na: www.bossmusic.pl Zobacz, posłuchaj, podejmij decyzję. Pozdrawiam prof
|
|
do Monika 09, masz moze namiary na zespół ESPRESS????? dzięki z góry, pozdrawiam
|
|
Zdecydowanie polecam zespół Tenix! Jak dla mnie łomżyńska czołówka, byłem na dwóch weselach, na których grał właśnie Tenix i naprawdę chłopaki dają czadu. Polecam w pierwszym rzędzie. Pozdrawiam wszystkich
|
|
Hej mam ogromną prośbę. Wszędzie szukam jakiś namiarów na zespół TOP. Ale niestety nic nie mogę znaleźć. Jak ktoś ma na nich namiary to bym ogromnie prosiła piszcie na meila: kroszkamonika@interia.pl i na tel. 663-126-989. Z góry dziękuję. Nika
|
|
Też prosiłbym o namiary na zespół TOP. Nigdzie nie mogę znaleźć, a wiem, że są dobrzy.
|
|
ja polecam wszystkim zespół AMOR bardzo ładnie śpiewają i ogółem super. http://zespolamor.dzs.pl/
|
|
Kapsiukacz-Wiszowaty,wszyscy wymienieni tu ""żuczki""moga za nim graty nisic :):):):):):
|
|
Podobno w Łomży będą targi ślubne. 5 kwietnia. Może tam cos znajdziesz dla siebie ?
|
|
Chcieliście namiary na zespół TOP: znalazłem nr (z wizytówki) 502 516 883 Mam nadzieję, że pomogłem
|
|
Dzięki za namiary;)
|
|
,
|
|
a co to za zespół canon bo nie słyszałem
|
|
Witam. Szukam informacji na temat zespołu REMIX z Łomży. Czy grali u kogoś i jak grali?
|
|
Jeżeli są tutaj osoby grające na perkusji lub chcące zacząć, to polecam Wam sprawdzić ofertę internetowego sklepu perkusyjnego DrumCenter, gdzie znajdziecie m.in. Słuchawki do perkusji i wiele więcej. Posiadają bardzo rozbudowana ofertę, dostosowaną do najróżniejszych potrzeb swoich klientów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |