Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Modlin |
Czy samoloty linii lotniczych Wizz latają z Modlina, czy loty zostały przeniesione do Warszawy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Modlin |
Coś słyszałem że do Łodzi Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
wszystkie z modlina przeniesione do wawy do 8 stycznia.
|
|
Potwierdzam. W niedzielę byłem i wszystkie linie przeniesione na Chopina
|
|
29 stycznie Wizz Air przylatuje tata i ma lądowanie na okęciu. ---------------------------------------------
|
|
RYANAIR tak samo do 8 stycznia sie przeniosl na Chopina... ale podejrzewazm,ze WIZZAIR bedzie dluzej latal z Warszawy...ma same straty w Modlinie no i ten zamkniety pas startowy
|
|
7.12.2012 - Wizz Air tymczasowo przenosi loty do Warszawy Jak poinformował przewoźnik, wszystkie swoje połączenia przenosi do Warszawy na lotnisko im. Fryderyka Chopina. Spowodowane jest to utrudnieniami w ruchu samolotów na lotnisku w Modlinie podczas złych warunków pogodowych, mgły lub opadów śniegu. Z powodu braku systemu ILS większość połączeń przekierowywana jest na inne lotniska, co niesie za sobą straty finansowe. Zmiana ta ma obowiązywać od dzisiaj do 6 stycznia. Przeniesionych zostaje 350 lotów, dzięki którym może polecieć nawet 60tys pasażerów. Według Wizz Air tymczasowe przeniesienie lotów do Warszawy znacznie ułatwi ruch i pozwoli zoptymalizować koszty, a przede wszystkim pomoże uniknąć trudnych sytuacji w okresie Świątecznym i Noworocznym. Wizz Air od kilku tygodni skarżył się na brak systemu ILS, bez którego starty i lądowania były poprostu nie możliwe. żródlo:http://www.lotnisko-modlin.info/ ---------------------------------------------
|
|
Chciałem zamówić bilety na samolot przez internet ale wszystkie odloty i przyloty są w dalszym ciągu na Modlin, czyli co? Mam normalnie zamawiać te bilety, a później będzie wszystko ok i polecę z Warszawy?
|
|
Pomoże ktoś?
|
|
Moim zdaniem zamawiaj i jedź na okęcie. Przecież wiadomo, że loty z Moldina są przeniesione na okęcie. Nr. lotów czy tam samolotów będą się zgadzać. ---------------------------------------------
|
|
z stony wiiz air -- Niniejszym informujemy, iż od 18 grudnia do północy 6 stycznia wszystkie loty Wizz Air obsługiwane do/z lotniska Warszawa-Modlin będą obsługiwane do/z lotniska Chopina w Warszawie. --- teraz możesz śmiało zamawiać :):) ---------------------------------------------
|
|
dzięki wszystkim za odpowiedź :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |