Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odśnieżanie parkingów |
Orientuje się ktoś czy nasze ukochane spółdzielnie mieszkaniowe planują kiedyś odśnieżyć parkingi osiedlowe . Kasę jest brać komu ale już coś od siebie to jest problem . Raul
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odśnieżanie parkingów |
W pierwszy dzień świąt
|
|
zapraszam wszystkich chłopów z łopatą flaszką i parówką przy każdym bloku dziś o 18 kobiety też mogą przyjść poznamy się
|
|
łopata,flaszka i zagrycha brzmi nieźle , jeszcze jakaś muzyczka i będzie komplecik . Tylko czemu to My musimy być tymi jeleniami i sami tyrać skoro ktoś za to bierze kasiore . Raul
|
|
łopata w reke i odśnieżać, zauwazylem ze ludzi przed blokami jakoś sami sobie radzą , łopaty w bagażnikach mają.Nie rozumiem, przez ten czasu siedzenia na forum juz byś odśnieżyl swoje miejsce.
|
|
dla siebie miejsce mam odśnieżone , bo z tego co wiem to na parkingach nie ma "swoich miejsc" A z drugiej strony jeśli płacisz za coś to i wymagasz .Chyba wielki to problem nie jest koparko zepchnąć na bok fałdy śniegu tym bardziej że teraz nie pada. Raul
|
|
Koparką zepchnąć sniegu się nieda:) Jak coś to tylko pługiem . A z tego co się orientuje to do czynszu nie macie doliczonego odśnierzania , więc łopaty w łape i paszszszli!!! :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ŁSM dzisiaj odsnieżało, tylko samochodów było strasznie duzo na parkingach, w swojej okolicy widziałem ładowarko-spycharkie kilka razy, odsnieżał każde wolne miejsce
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
w poniadzialek odwilż, samo się odśnieży ---------------------------------------------
|
|
to znaczy w wtorek, prognozę pogody zmienili :) ---------------------------------------------
|
|
uj z tego odśnieżania, ja se odśnieżyłem do czarnego asfaltu i szeroko, zdążyłem wyjechać na miasto i miejsce przeze mnie odśnieżone zajął jakiś burak!
|
|
Multi-Projekt oferuje odśnieżanie parkingów. To najlepsza firma z Mazowsza specjalizująca się w odśnieżaniu. Na rynku istnieją od wielu lat, a ich dotychczasowi klienci są bardzo zadowoleni. Multi-Projekt zatrudnia najlepiej wykwalifikowanych specjalistów. Wysoka jakość usług oraz pewność profesjonalnie i solidnie wykonanego zadania. Gwarantuje zadowolenie po realizacji zlecenia. Polecam usługi Multi-Projekt, wejdź na stronę http://odsniezaniewarszawa24.pl/
|
|
czyżby na weekend majowy miał spaść śnieg ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |