Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ab na Wigilię . |
Czy ktoś coś wie , gdzie kupie dobrego kebaba na wigilie ?? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ab na Wigilię . |
Pewnie, w aptece :)) Zbieram zamówienia na wlasnoręcznie wykonane bombki choinkowe!! Bombeczkowo@wp.pl
|
|
Też bym porządnego kebca opier***ił najlepiej w pudełku z frytkami. Ewentualnie jakąś porządną pizzę z jalapeno i pepperoni.
|
|
ktorys kebab powinien pelnic swiateczny dyzur. Nie wszyscy chca zrec pierogi, salatke jarzynowa, schab i reszte :)
|
|
Zjadłbym taki prawdziwy z kurczaka , z sosem czosnkowym i frytkami. A nie tylko te sledzie , kluski z makiem i kapusta z grzybami .:(Tosz to ochyda jest!!!! Żądam Wigilijnego kebaba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
najlepiej zrób sobie wszystko sam
|
|
Jakby ktoś przypadkiem był przejazdem w Chrzanowie niedaleko Katowic to polecam mu super kebapownię Antalaya, tam jest prawdziwy turecki kebap a nie "kebab" robiony przez turasów. Najlepszy kebap jaki jadłem. http://www.antalya-kebap.pl/
|
|
Temat tradycja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |