poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ciucholand w Bodzio Meble

Witam,
orientujecie się może w jakich godzinach przed swietami i po swietach bedzie otwarty ciucholand znajdujacy sie w sklepie Bodzio? i jak ksztaltuja sie ceny w tym okresie? chodzi mi o jakies wyprzedaze,promocje itp:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ciucholand w Bodzio Meble

wyprzedaże czyli wszystko po 1zł jest co wtorek, mało Ci...? :D

Marna reklama.

julliet Bodzio to są meble a nie ciucholand:))

chyba wiadomo o co mi chodziło, ale dobrze wytłumaczę..;> ciucholand, który znajduje się w gmachu, w którym mieści się też sklep meblowy Bodzio. Lepiej?:) wiem, że co wtorek jest przecena a pytam dlatego, ze akurat w najblizszy wtorek wypada Boże Narodzenie wiec sklep bedzie raczej zamkniety;P

I jeszcze jedno. Nie jest to zadna reklama!
dziwi mnie przeogromnie to, że panuje na tym forum ogolne przekonanie, ze ktokolwiek o jakakolwiek usluge sie zapyta od razu jest jakims lomzynskim przedsiebiorca, ktory w tej sposob probuje pozyskiwac klientow!
Ludzie, opanujcie sie,chociaz przed swietami;> kazdy ma prawo czegos nie wiedziec i o cos sie zapytac, nie trzeba mu od razu przypinac latki reklamodawcy ;>

Cały tydzień Nowy Towar, dopiero od niedzieli przed Sylwestrem bodajże wszystko za 2 zł, w poniedziałek po 1 zł.

dziekuje za rzeczowa i konkretna odpowiedz:)

Jak to możliwe, że ludzie noszą ciuchy kupione za 1 zł, w których chodzili jacyś inni ludzie. Nie jestem bogaty i nie ubieram się w markowych sklepach, ale brzydzę się tam kupować.

czesto w takich sklepach ubierają się tzw. nowobogadzcy, auto za 100t. na kredyt, mieszkanie na kredyt i ubrania po 1pln za sztukie, tak jak zukupy w biedronce, przyjeżdża samochodam z 200t. i kupuje napoje na wigiliny stół po 0,59pln, żenada

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org