środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
5 minut dla Łomży

Mrągowo ma piknik cuntry, Augustów - pływanie na blel czym, Żary swój przystanek, ktoś tam - rzut beretem, a w Łomży teatralne spotkania plenerowe, które niestety przyciągają jedynie garstkę łomzyniaków a co mówić ludzi z Polski. Ostatnio tłumy w Łomzy były podczas wizyty Papierza. Dlaczego Łomża nie ma swoich 5 min w mediach całej Polski?Przecież na dobrym pomyślę Łomża i ludzie zarobią. Na początek potrzeba przychylnych władz, nie myślących o własnych interesach (np ogródek piwny), kilku organizatorów, przede wszystkim dobergo pomysłu ( pewno na forum się posypią) a sponsorzy sami przyjdą. Kilka dni tłumów w ciągu roku w mieście na pewno nie zaszkodzą.

KAJ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 5 minut dla Łomży

lomza była w mediach całej Polski podczas mistrzostw motolotniarskich.......

linkas ale zapomniałeś dodac, że to były migawki 1 min i około tyś ludzi na zawodach. jeśli juz to więcej się o Łomży mówiło przy temacie Jedwabnego, tu przede wszystkim chodzi o przyciągnięcie ludzi a wraz z nimi pieniędzy

KAJ

Proponuje żeby sobie w łomży urządzić bicie rekordu ginesa w czymś kwestia tylko pomysłu (np. picie piwa na czas w końcu mamy dobrego sponsora Łomżyński Browar) w innych miastach robią tego typu rzeczy, no i dlaczego jeszcze nikt w łomży nie zorganizował wspólnej fotografii mieszkańców, w białym już cos takiego było i oni nie byli pierwsi.

Fotografia "rodzinna wszystkich, którzy zechca robiona z balonu (może byc motolotnia)!!!

Mamy swoje Muzyczne Dni Drozdowo. Może warto zainwestować w to większe pieniądze?

Motolotnie i Muzyczne Dni Drozdowo to dobre pomysły. Widziałem pismo w urzędzie jakie złożył pan B... z radia - dla Prezydenta JB.
Pan B chciał zorganizować dla Pana JB imprezę na muszli w Łomży jak było referendum unijne. Miała grać formacja nieżywych schabów, fajerwerki i transmisja ogólnopolska w TVP. Nie wiem co się dalej z tym pismem stało, inne miasta zrobiły koncerty i miały za darmo 5 minut w TVP1 (darmowa reklama)

marek

Wiem wiem, jak niektórzy napiszą starszego jak i na dodatek własnego już nie mógł wyszperać, ale to co dzisiaj przeczytałem pachnie optymizmem i jest w tym duża szansa, jeśli połączyć to przedsięwzięcie z planem zagospodarowania terenów brzegowych Narwi, to może być super efekt.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7216

KAJ

No takie przedstawienie nawet nawet :)

Mi się podoba pomysł z biciem rekordu Guinessa w Ppiciu piwa na czas :]. Może warto zorganizować coś w rodzaju oktober fest.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org