Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
legginsy |
Hej :) mam pytanie:) Gdzie w Łomży można kupić fajne legginsy ? pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: legginsy |
u ruskich na rynku :)
|
|
|
|
Ja Ci mogę odsprzedać swoje,tylko dwa razy w nich chodziłem.Jak coś to pisz na meila. maciek
|
|
Czarne klasyczne legginsy kupisz prawie w każdym sklepie odzieżowym. W Galerii przy Stokrotce możesz zobaczyć, ewentualnie na długiej w 517 mają ciekawe legginsy
|
|
ona nie pyta o klasyczne , tylko o fajne. Mozna sie domyslać że z jakims wzorkiem czy coś.
|
|
z znaczkiem M-Power na ...
|
|
Ja widziałem panią która przyszła ( chyba po dziecko ) pod szkołe nr 7 w takich legginsach w kratę, nawet ciekawy wzór ale nie każdemu w takich do twarzy....pani miała krótkie chude nóżki, wystające kolana a ta kratka jeszcze je uwydatniała...Porażka...:D Mojej siostry koleżanka nosi fajne - takie w skośne paski, zapytam jej skąd je wytrzasnęła ;)
|
|
widziałam fajne ocieplane w pepcco i w reporterze sa ciekawe wzory "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
w reporterze? a gdzie to..?:)
|
|
Ja swojej żonie zamawiałem leginsy firmy Pat https://www.pat-legginsy.pl/oferta . Mają bardzo szeroką ofertę i wszystkie produkty są bardzo wysokiej jakości. Pod względem kolorów wybór jest ogromny, także każda z was na pewno znajdzie coś dla siebie. Swoją ofertę mają w serwisie Allegro, także złożenie zamówienia jest bardzo proste.
|
|
Henry przecież ty jesteś gejem. Skąd więc ta żona? Pewnie z Włoch ją ściągnąłeś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |