Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POLE DANCE |
Czy ktoś wie gdzie w łomży uczą pole dance? Widziałam post z maja, że jeszcze nikt na to nie wpadł, ale może teraz coś się zmieniło? Jeśli ktoś ma taką informacje ,gdzie są takie zajęcia, to będę wdzięczna za namiary :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POLE DANCE |
najpierw popracuj nad językiem polskim :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
a ty nad swoim mózgiem, bo chyba się przepalił .nie wiem co ma język wspólnego z pole dance? idiotka!
|
|
Pewnie chodzilo, zebys po prostu napisala ze chcesz sie nauczyc tanczyc na rurze:))) Hmm, co do tematu, moze w jakims nocnym klubie Ciebie przyuczą ?:)
|
|
Modny i ciekawy teraz rodzaj tańca cieszący sie dużym zainteresowaniem w innych miastach.A u nas za pytanie gdzie?odrazu jest zjeba.Jakaś zaściankowość wychodzi jeszcze.
|
|
haha Ciekawe czemu od razu taniec na rurze kojarzy się z burdelem?!! Co za debilizm, jak dojdzie w końcu do nas to pierwsza ta co najgłośniej krzyczała że idż do Clubu się przyucz poleci! Dobra sama podzwonię poszukam, bo tu raczej na żadne pytanie nie znajdę odpowiedzi... Dziękuję tym normalnym ludziom, a nienormalnym radze zapisać sie na lekcję kultury ;)
|
|
wątpię żeby w łomży można było znaleźć tego typu zajęcia... chociaż pewnie zainteresowanie byłoby duze
|
|
Pewnie brakuje w Łomży osoby która sie na tym zna i by umiała nauczyć.
|
|
Sama bym się chętnie zapisała :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
"haha Ciekawe czemu od razu taniec na rurze kojarzy się z burdelem?!!" A z czym innym ma sie tego rodzaju taniec kojarzyć? Nie wiedzialem ze są jakieś inne publiczne wystepy. Wiec wyjasnij mi prosze, co osiagniesz przez umiejetnosc tanca na rurze? Moim zdaniem, to 3 opcje: - Praca w nocnym klubie -Praca w jeziorku i tym podobnym przytupajach. -Pochwalenie sie przed mężem, element gry wstepnej. (o formie jako hobby, wiadomo) Coz, moze jestem tym "staroswieckim" czlowiekiem i nie dostrzegam potencjalu tanca na rurze... Ale, prosze Was szanowne kobiety- Wyjaśnijcie mi.
|
|
psizdu gwizdu
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
Ja Ci chętnie wyjaśnię... Wyobraź sobie, że podczas tańca na rurze wyrabia się wszystkie mięśnie. Czysty sport i piękna sylwetka w rezultacie. Coś jeszcze chcesz wiedzieć? Coraz bardziej popularny "sport". I nie uważam się za osobę światową lub wyjątkowo nowoczesną, a nie kojarzy mi się z domem publicznym ani innymi lokalami tego typu.. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Super żony z was! Zazdroszczę mężom :) Pozdrowienia
|
|
z tym że potrzebna Ci praca u podstaw, najpierw rozwiń swoją inteligencję i pisz poprawnie w ojczystym języku a później baw się w denne hobby :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
eveline - jeśli dowiesz się, że w Łomży są prowadzone zajęcia to proszę napisz. HokusPokus - uważam, że taniec jest dużo ciekawszym hobby niż żłopanie piwa! ByleJaki - byle jaki i byle co piszesz, więc lepiej nic nie pisz, taniec pole dance, nie musi być wulgarny, a bardzo zmysłowy, zależy to wyłącznie od kobiety. A zmysłowa kobieta, raczej nie kojarzy się z nocnym klubem...
|
|
Pole dance is a form of performing art, a combination of dance and gymnastics. It involves dancing and performing acrobatic tricks with a vertical pole and is an increasingly popular form of fitness and dance, practised by many enthusiasts in gyms or dedicated dance studios. A wide range of amateur and professional competitions are held in many countries around the world. Melissa Timms is a world champ at pole dancing. Moje hobby to http://darteformacion.es - "Pozdrawiam M4r3tik4 :-)"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |