Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiomar łomża |
???????????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiomar łomża |
??????? co???????
|
|
istny przykład wyzysku czlowieka przez czlowieka zwanego TOFIK
|
|
Jestem osoba poszkodowaną przez tego człowieka i na pewno nie tylko ja bo wiele innych osób !!!!!!!!!! Wiomar to DNO ....
|
|
o widzisz pipi14106 napisz do mnie na e-mail. fbsto@wp.pl jeśli ktoś jeszcze został oszukany przez wiomar niech napisze również. a jeśli ktoś zamierza iśc tam do pracy szczerze odradzam bez wnikania w szczegóły.
|
|
a może tak tego Tafiła za przyrodzenie na suchej gałęzi powiesić i byłby spokój
|
|
dlaczego piszecie caly czas nowe tematy o wiomarze? wszyscy wiedza ze ten cham oderwany granatem od pluga to prostak ktory ledwo skonczyl agrobiznes calkiem niedawno. czy nie mozna byloby obic mu gdzies w ciemnym kacie tego tepo wygladajacego ryja?
|
|
Tam dzieją się duże cuda ,na przykład towar przeterminowany itd. Borys-50
|
|
co?
|
|
Powiem jedno,w zyciu zeby cos zrobic,dorobic trzeba pracowac,byc uczciwym,pracowitym.Niejest istotne czy Agrobiznes czy Krakow,liczy sie jaki ty jestes i co soba reprezentujesz,a Wiomarowi sie niedziwie jest to duza firma a ludzi trzeba trzymac za ryj,do tego jeszcze w nyszym regionie.Kazdy jakies tam studia skonczyl i uwaza ze to juz wszystko w zyciu,a podpisac sie niepotrafi.Ludzie liczy sie praktyka i chec do pracy a nie papier.
|
|
wpm przesadzasz kto chce pracować to pracuje i chce być szanowany za swoją prace a nie poniżany i wyzywany
|
|
Tam ludzie za pare groszy napier.dalaja bo ciezko nazwac to praca,jak murzyni na plantacji cukrowej trzciny w Brazylii. Zeby byla inna sytuacja na rynku pracy to ten ,cudowny? prezes' sam musialby napier.dalac po sklepach w jakims wozidle,a tak jest dupkiem dominujacym bo ludzie dla paru groszy chwyca sie wszystkiego.
|
|
zgadzam się z tobą i popieram
|
|
Tam to masakra
|
|
Taki jeden gruby budz podobny do krulika ciagle chodzi nawalony jakis z ksywa ( dziura) imie Adam Dz. Moglby sie umyc bo slyszalem ze jak przejdzie to nos wykreca Agent
|
|
widzicie, ja tez po wiomarze jestem i twierdze, ze gdyby prezes byl spokojniejszy, to by nie bylo tam takiej rotacji. przyznaje, potrafi zmieszac czlowieka z blotem, ale to swiadczy o nim samym. mysle, ze przyznacie mi racje, ze oprocz Pana T. idzie sie z innymi dogadac w tej firmie i z tymi ludzmi mozna pracowac spokojnie. wsrod pracownikow oceniam atmosfere na 4+ lub 5-. zrezygnowalem z tej firmy przez Pana T. bponieaz nie pozwole sie szmacic, jak tez napisalem to w innym watku. bez komentarza.
|
|
poza tym niuniek co? chcesz zablysnac, ze zaraz Twoj watek zdobedzie slawe i bedzie mial sporo odpowiedzi? kuzwa nie masz lepszych tematow. w d.... byles pewnie i g..... widziales. bez komentarza.
|
|
Zgadzam sie z Tb A ta gruba swinia dziura niech sie myje. . . Agent
|
|
To już teraz się bijemy na ciekawe wątki?
|
|
dziura jest spoko. ma swoje odchyly jak kazdy i tyle w tym temacie. bez komentarza.
|
|
chce sie dowiedziec jak jest na koniec roku z odpowiedzialnoscia zbiorowa???
|
|
TO IDZ TAM DO PRACY I ZAPYTAJ bez komentarza.
|
|
ale madrze napisales. chce sie dowiedziec czy ludzie ze swojej kieszeni duzo dokladaja do interesu. bo jak jest rozliczenie towaru i jak brakuje czegos to ludzie musza oddawac kase. a chce sie dowiedziec czy duzo tego na jedengo czlowieka przypada?? ktos kto pracowal wie ile musial zwracac.
|
|
Czasami jest tak że wypłata miesięczna wynosi 800zł
|
|
do pracy lenie,wam trzeba sie na lapska patrzec bo wszystko sie przykleja darmozjady,do tego daj wam moze jeszcze 2000tys zl netto miesiecznie za nic nie robienie 8 godzin,kazdy kto chce zrec musi mlec.
|
|
co soba reprezentuje pracownik wiomaru widac wyzej. pewnie pisze jakis kierownik albo ktos z wyzszego stolka?? ladnie ocenia pracownikow. ladnie oj do dupy wam sie inspekcja pracy dobierze. po 8 godzin???? czego klamiesz. mowili ze po 12, 13, 14 do oporu. w zyciu bym tam nie poszla. a tym bardziej ze ktos w ten sposob ocenia zwyklego pracownika. poniza. tylko glupek naprawde po tym co tu przeczytal (co napisal wmp ) tam pojdzie pracowac. albo naprwde ten co lubi krasc. bo ten co jest uczciwy nawet tam nie spojzy. pojdziesz jeden z drugim tam pracowac a oni juz z gory beda cie uwazali za zlodzieja. nie jestem zlodziejem ik nie pojde pracowac tam gdzie tam o mnie by mysleli bo to jest ponizenie i wstyd.
|
|
chcialam sie dowiedziec na czym polega u nich odpo zbiorowa to juz wiem. zatrudniaja cie na koniec roku i jest remanent roczny. jest to sprawdzanie towaru a nastepnie uzgodnienie tego z iloscia wynikajaca na np. fakturach. i ja sie pytam jak ja moge odpowiadac za bledy ludzi ktorzy tu racowali caly ostatni rok??? bo przeciez jesli okaze sie ze sa bledy to ja bede za to odpowiadac pomimo ze dopiero zostalam przyjeta i to nie ja te bledy popelnilam. rozumiem jesli bym pracowalam rok albo z pol roku to moge odpowiadac i niebede wnikala czy to ja popelnilam blad czy nie. wtedy moze byc odp. zbiorowa. ale tylko frajer zdecyduje sie odpowiadac za bledy innych albo osoba ktora nie ma swiadomosci. poza tym za te wyzwiska kazdego od zlodzieji to juz bym sie w zyciu tam nie zdecydowala pracowac. ja takiego kierownika nagralabym na dyktafon i poszla z tym do inspekcji pracy.
|
|
proponował bym wogole se tym wiomarem głowy nie zwracać
|
|
Ja kiedys tam pracowalam i wiem ze na ludzi potrzeba bata.
|
|
czemu Ty wpm myślisz o wszystkich ludziach tak samo i do jednego wora kładziesz jeden kradnie inny nie, a Ty każdego uważasz za złodzieja i nieroba , zastanów się trochę. Jakiś baran kradnie, a wszyscy bekają za to niesłusznie, mało tego jeszcze muszą wysłuchiwać wszystkiego. Ehhhh świat schodzi na psy
|
|
Jaka sytuacja w wiomarze obecnie?
|
|
Zapomnijcie o tej firmie naprawde ..................
|
|
znowu widze ze na koniec roku potrzebuja ludzi. i oczywiscie odpowiedzialnosc zbiorowa. bedzie remanent caloroczny ty zostaniesz przyjety na koniec roku czyli teraz ale bedziesz musial odpowiedac za straty z calego roku. czyli za bledy innych ludzi. ja bylam kiedys pytalam. poza tym pod wiomarem zaczepila mnie wtedy babka. nie chciala za duzo komentowac bo jeszcze tam procowala(mowila ze do konca umowy i dalej nie przedluza). kazala mi wejsc na forum 4lomza i przeczytac opinie ze wszystko co tam jest napisane to prawda. ja osobiscie nie wyobrazam sobie isc do pracy i placic ze swojej wyplaty za to ze ktos kiedys cos zle policzyl lub ukradl kasa sie nie zgadza. jeszcze zebym w tym czasie pracowala to inna sprawa. ale jak ja moge odpowiadac za blad w rozliczeniach z np. maja jak pracuje od listopada??? dostalabym umowe na albo 3 miesiace i mozliwe ze takie duze bylyby straty ze przez ten czas nie zarobilabym nic malo lub jeszcze ze swoich musiala dokladac??
|
|
wiomar edpol domel odpadajaobozypracy dno i wodorosty
|
|
Panda to co ty piszesz to paranoja a odpowiedzialność materialna powinna być przy większych zarobkach np od 2000 wzwyż Zapraszam o godz. 20.30 na prezentację . Link: http://www.stiforpwebinar.com/krisbi4 Zapraszam - bądź koniecznie, dowiesz jak szybko zmienić swoje życie! Pisz po obejrzeniu: abantonino09@gmail.com
|
|
facet na rozmowie mowil ze jest odpowiedzialnosc zbiorowa. ja nie zgodzilabym sie odpowiadac za bledy innych ludzi z calego roku.
|
|
Co oni robia tym ludziom ze ciagle musza szukac nowych pracownikow??? bardzo czesto widac ogloszenie przez ta firme dodawane. Niedlugo nikt nie bedzie chcial u nich pracowac jak tak kazdy bedzie odchodzil. Mozliwe ze teraz to juz tylko sami nieudacznicy tam pojda lub osoby jeszcze nieswiadome co tam sie dzieje.
|
|
Tafiłowicz ludzi nie szanuje.
|
|
jak takim bucem dalej bedzie to nikt nie bedzie chcial tam pracowac i sam bedzie siedzial. chyba ze wtedy zmieni podejscie.
|
|
Czy nadal jest tam tak fatalne traktowanie ludzi? Ogłoszenia o zatrudnieniu co jakiś czas się ukazują czyli rotacja pewnie nieustanna?
|
|
chyba te ciagle dodawane ogloszenia cos znacza? jesli ktos jest chu.... to nim zostanie do smierci.
|
|
panda19833 a na jakie stanowisko tam aplikowałaś? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
fakturzystka kiedys pare lat temu.
|
|
magazyn i przedstawiciel co na temat aplikowania tam? jak wygląda tam praca? dżu
|
|
Najgorsza firma jaka może istnieć, jeśli chcesz napierdalać za 1000zł po 16 godzin dziennie to proszę bardzo tylko licz się z tym że gdy przychodzi dzień wypłaty to jej nie ma LUDZIE TEN CZŁOWIEK NIE MA SUMIENIA , NIEROBOM PŁACI PO 15 TYS MIESIĘCZNIE A CZŁOWIEKOWI KTÓRY NAPIERDALA CAŁYMI DNIAMI I TYGODNIAMI ZAPŁACI 1000ZŁ NO DO ***** GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ, TEN TYP ZATYRAŁ BY CZŁOWIEKA NA ŚMIERĆ I TO BY CIĘ Z GROBU DO ROBOTY PODNOSIŁ, MAM NADZIEJE ŻE TEJ MENDZIE TO BOKIEM WYJDZIE
|
|
Praca marzeń
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |