Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W jakiej cenie są psy rasy American Staffordshire Terrier lub Pit bull red nose? |
Tak jak w temacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W jakiej cenie są psy rasy American Staffordshire Terrier lub Pit bull red nose? |
Jeśli znasz tą rasę i potrafisz się takim psem opiekować to w schronisku są dwa psy tym typie.
|
|
Re: W jakiej cenie są psy rasy American Staffordshire Terrier lub Pit bull red nose? |
Ale ja nie chce w typie rasy tylko rasowego i od szczeniaka żeby go sama wychować
|
|
|
dziękuje
|
|
ja pierdole, kolejny polmozg ktory MUSI miec TYLKO rasowego... To jest tak zenujace ze az smieszne... Pewnie dresy oryginalne, to i pies tez musi byc oyginalny ;] Ale co tam, niech sie glodzi, szczy po domu jak nie bedzie mial kto z nim wychodzic. Wazne ze bedzie lans i szacuneczek na dzielnicy, bo pies rasowy ;]
|
|
A co w tym złego, że chce mieć rodowodowego rasowca, którego cech charakteru będzie pewien?
|
|
Jeśli ktoś decyduje się na konkretną rasę znając temperament i wymagania nie widzę w tym nic złego.Kupując psa z normalnej hodowli po zdrowych rodzicach jest większe prawdopodobieństwo,że pies będzie taki jak sobie ktoś wymarzył.
|
|
dokladnie ByleJaki bo jak bedzie miała pitbulla to będzie bardziej RPK żenada i gimnazjada, spotkałbym jednego z drugim to łbem o ściane bym przypier***za tą głupotę, tylko plama by została
|
|
nie rozumiem tej ideologii bo jak rasowy to od razu musi być mądry i wszystko umieć a co za tym idzie szpan, Ja mam swojego ukochanego psa 10 lat mieszańca owczarka i wcale jest podobny do owczarka, napewno więcej umie od tych wszystkich rasowych psów a poza tym miłość jaka od niego bije jest nie do opisania, nikt mi nie powie że nie ma różnicy między kundlem a rasowym i nigdy nie będzie takiej więzi z rasowym psem jak z kundelkiem
|
|
Ja też mam znalezionego mieszańca.Nie miałam pojęcia co z niego wyrośnie.Też go kochamy,a on całą rodzinę. Ale są też miłośnicy konkretnych ras.Osobiście znam właścicieli amstaffów i nie mają tych psów dla szpanu. Kupując psa rasowego wiadomo czego można się po nim spodziewać i jakie ma predyspozycje. Lubię wszystkie psy i kundelki i rasowe.Dla mnie nie ma znaczenia rasa mojego psa.A miłośników konkretnych ras też rozumiem.Aby tylko kupowali psa z legalnej hodowli.
|
|
Arabski, nie, ale rasowy, taki prawdziwy, chociaż gwarantuje ci wysyokie prawdopodobieństwo cech które są w danej rasie. A z mieszańca takiego pitbulla, z całym szacunkiem dla mieszańców, nie wiesz nigdy co wyrośnie. Pomijając kwestie ułożenia pieska. Mam też rodowodwego zwierzaka i powiem ci, że wzorzec rasy jest całkowicie zgodny z jego charakterem i temperamentem. No, ale. Nie przekonasz się póki sam nie spróbujesz.
|
|
haha dobre. ByleJaki chyba oceniasz czlowieka swoja wlasna miara jesli wg ciebie czlowiek majacy rasowego psa chce sie lansowac to chyba powinienes udac sie do lakarza. Co mnie obchodzi Twoj kundel miej sobie nawet krokodyla sram na to. RPK?? szczerze mowiac nie bardo orientuje sie o co w tym chodzi wiec chyba jestes bardziej obyty w pozerskich tematach. Po za tym chyba nie dostrzegles ze jestem dziewczyna i nie nosze dresu moze dla Ciebie to wyznacznik bycia fajnym wnioskuje to z twojej wypowiedzi zal mi ciebie. haha szacunek na dzielni hahahahahaha tym mnie rozwaliles no tak bede miala szacunek wsrod ludzi bo mam rasowego psa hahahahah chyba w twoim wlasnym srodowisku tak postrzega sie szacunek. Nie komprominuj sie czlowieku zakoncz ta zenujaca wypowiedz.
|
|
hmm ;) wlasnie pokazales klase jula90 ;] Ja ciebie ocenilem, a to co wlasnie napisales potwierdzilo w calej okazalosci;] Wybacz, tez to nie ja powinienem udac sie do "lakarza", bo nie wiem kto to jest. Dodam tez, ze to nie ja sie "komprominuje" ;] Jak najbardziej, mam gdzies czy jestes dziewczyna, chlopakiem czy jaszczurka;] w sieci jestes anonimowy ;] Jeszcze raz to podkresle : Swoim jedym postem pokazales jaki jestes na prawde ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |