niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sylwester w Czerwonym Borze

Czy ktoś był na Sylwestrze w tamtym roku w Czerwonym Borze?Jeśli tak to proszę o opinię,a może macie namiary,żeby tam zadzwonić i zapytać,bo nie mogę znaleść na necie.Z góry dziękuję za wszystkie MĄDRE ODPOWIEDŹI.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sylwester w Czerwonym Borze

Mój znajomy spędził kilka ostatnich Sylwestrów w Czerwonym Borze, ale nie bardzo sobie chwalił. Na szczęście jest już na wolności więc nie musi brać udziału w tych imprezach.

i jedzenie srednie :/

I zero alkoholu! Polski Sylwester bez alkoholu, szał macicy! Mówił mi, że nikt z obecnych nie był zadowolony, panowała jakaś smutna atmosfera.

http://www.igbbielik.pl/PageShow?id=141
W tamtym roku było fajnie. Mam nadzieję że w tym również bo się wybieramy.

bogdan

http://www.youtube.com/watch?v=K9fsWSM2CEM tutaj namiastka tego jak wyglada sylwester w czerwonym borze
bez kalasznikowanie idz!!!

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.A użytkownikowi"bogtym" szczególnie:0dzieki za adres:)
Pozdrawiam

No nie ma za co, ale mimo wszystko nie dostaniesz tam rezerwacji ot tak, o nie! Trzeba się postarać, jednak z umiarem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org