niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komisy Łomza

Niedawno postanowiłem odwiedzić nasze piękne komisy samochodowe w celu zapoznania się z ich ofertami i niestety się zawiodłem 80% tego co jest wystawione na sprzedaż to samochody ............... bez tematu, poprostu masakra co ci ludzie sprzedają. Nigdy więcej to jedne wielkie ......... bez tematu. To co zobaczyłem a znam się na rzeczy to mnie przerosło , radzę zastsanowić się dwa razy zanim ktoś dokona zakupu mógłbym wyszczególnić te najgorszę ale wszystkie są zbliżone ilością tego szajsu. MASAKRA!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komisy Łomza

Brawo! Jakby nikt tego nie wíedzial i kazdy ma przebieg od 140tyś do 300tys a auta od kilku do kilkunastu lat ;-)

Wystarczy zobaczyc na mobile.de albo autoscout24.de a potem u Naszych komisiarzy i wychodzi, ze taniej u nas niz na Zachodzie a to daje do myslenia

bigi2004

To akurat fakt ale na tych stronach co podales tez sa komísarze xd. Czytalem raz na forum jak ktos kupywał auto a sprzedajacy; moze ksiazke serwisowa ? jaki ma byc przebieg auta ? Hahd ludzie kombinuja :-)

Dlatego szczęśliwy ten kto sobie sam sprowadził samochód, albo ma polskiego pochodzenia;) Z salonu bezpośrednio na przykład gdzie 80 tysięcy, to 80 tysięcy bo się samemu wyjeździło.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org