niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
uczciwy mechanik

prosze o opinie gdzie w łomzy dobry, uczciwy i nie za drogi mechanik samochodowy,kogo polecacie?.dzieki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: uczciwy mechanik

Jest poważny, uczciwy mechanik (wg mnie) tuż za rest. "Retro". Zawsze byłem zadowolony z usług. Niezbyt drogi. Nie polecałbym natomiast p. Kijka z ul. Poznańskiej; on zatrudnia jakichś gości na czarna, nieuczciwych. Miałem tam przeboje z mechanikiem- strzec się go - który ma pokiereszowane prawe ucho. Niesłowny, ceni się i z częściami różnie bywa.

Masakra ...

na handlowej za okruszkiem!

na obrońców ŁOMŻY P.Marek

O dobrego mechanika i jeszcze zeby byl uczciwy, dobrze naprawial i niedrogo chcial ciezko jest. Wszedzie zdzieraja za samo dotkniecie auta. Najlepiej zorientuj sie gdzie i jedz do mechanika ktory ma warsztat w chlewku. taki najlepiej naprawi i nie zedrze jak reszta.

wiem bardzo dobrze jak trudno o uczciwego i za razem nie drogiego mechanika:{ bardzo mi zalezy na waszej opinii, dlatego proszę o więcej propozycji.

Uczciwy mechanik ????????

P. Jurek w komisie na Nowogrodzkiej za pętlą MPK, nie narzekam.

Uczciwy w komisie? Czy ja może się już za bardzo napiłem?

polecam J. Chojnowskiego ul Szosa Zambrowska 56A zaraz za rondem. Od lat korzystam z usług tego Pana i jestem zadowolona.

Wojtek Modzelewski na Krasce, ul. Krucza 41.

A jakie wy macie kompetencje do tego aby polecać ''dobrego'' a zarazem ''uczciwego'' mechanika?

A jakie trzeba mieć kompetencje?? albo ktoś jest z mechanika zadowolny i może go z czystym sumieniem polecić albo nie . proste jak konstrukcja cepa:)

dokladnie zgadzam się z post. Jak wcześniej pisałam jestem od lat klientką Pana Janusza Chojnowskiego ponieważ jest: uczciwy, ugodowy oraz mam pewność, że samochód jest dobrze zrobiony.

utor: Orany_Julek (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 08-12-12 20:14

Uczciwy w komisie? Czy ja może się już za bardzo napiłem?

Z tego co wiem to wynajmuje tam lokal, komis jest własnością kogoś innego.
Naprawiam tam od kilku lat i jestem zadowolony, tak z napraw, jak i obsługi, oraz znajomości fachu.

dziekuje pampi88 za sugestię, napewno skorzystam z usług tego Pana i mam nadzieje ze w koncu trafie na kogos kto ma pojęcie i nie bedę martwić sie że ktoś powymienia mi sprawne części na stare i zużyte, jak to niektórzy potrafią..

jak to jakie trzeba mieć kompetencje? co, wystarczy aby się koła kręciły tak? nie macie bladego pojęcia o mechanice, a może ten dobry mechanik wkłada chińszczyznę typu kag.r? a może wcale nie wymienia części i robi was w ciul? sprawdzałeś jeden z drugim czy ci wymienił i na co ci wymienił? Czy dokręca śruby, nakrętki z odpowiednim momentem?

Ale polecacie, ten super, tamten super....... nic nie trzeba wiedzieć! koła się kręcą!!!!!! a jak się zepsuje to się u Pana Januszka robi i jest git!

mak-rob, za ratuszem obok III LO

NAJLEPSZY MECHANIK NA POLOWEJ KRZYSIEK

najlepsy mechanik to tadziek z wysrankowa, tylko powieecta zeby łapy od gnoju pomuł

a paragony wystawiają i gwarancję dają? czy na gębę? Bo uczciwy to chyba gwarancję da i wyceni rzetelnie bez niespodzianek przy odbiorze. I zadzwoni i powie co jest i co trzeba naprawić zanim się za to weźmie i zanim to on zdecyduje że "naprawi" pół samochodu za 3 razy tyle co było ustalone..... jaki to więc jest ten uczciwy wg was mechanik?

Uczciwy znaczy dla mnie to, że nie zedrze ze mnie pieniędzy, doradzi czy opłaca się robić, daje mi gwarancję swojej pracy oraz to że razem ustalamy co trzeba zrobić. Widzisz Steven H nie każdy musi znać się na wszystkim dlatego do wszystkiego są odpowiedni fachowcy... a jeśli uważasz, że sam wszystko potrafisz zrobić do szczerze współczuję, bo nie można być ekspertem we wszystkim... No cóż, ale muszą istnieć ludzie którzy będą wymądrzać się na każdy temat oraz krytykować każdego:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org