poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tlumacz przysięgły francuskiego?

Witam
Czy znacie może tłumacza języka francuskiego, który przetłumaczyłby papiery samochodu w ciągu kilku godzin? Uprzedzając ulica Przykoszarowa i Nowogrodzka już znana, chodzi mi o kogoś innego, dostępnego od reki.
Z góry dziękuje za informacje ewentualnie jakiś numer kontaktowy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tlumacz przysięgły francuskiego?

W necie nic na forum nic... czyżbym musiała przejść całą Łomżę wzdłuż... zlitujcie się, taki mróz i tak ciemno

polecam W.Kapica, ale to Białystok
http://ms.gov.pl/pl/lista-tlumaczy-przysieglych/search.html?Reg=10&Language=4

Masakra ...

oj gdybym mogla w innym mieście, byłby problem z głowy, ale musi to być koniecznie Łomża i od ręki.... czekam nadal bo jednak za zimno na chodzenie;p

Transponder skoro to takie masakryczne proste to daj namiary i udowodnij ze nie postarałam się tylko idę na łatwiznę, a może to jedyne słowo jakie umiesz napisać...

http://www.firmy.net/tlumaczenia-przysiegle/antoszewicz-wojtaszek-danuta-tlumacz-przysiegly-jezyka-francuskiego-i-wloskiego,9CTHP.html

Dziękuję Wirkoz ale to właśnie ta pani z Przykoszarowej, niestety nie zrobi tego w ciągu jednego dnia:/ już z nią rozmawiałam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org