czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
złodziej

kto się pokusił o kradzież 2 gumowych dywaników samochodowych w dniu 01.grudnia na stacji Statoil przy stanowisku odkurzacza ,. Przyznam moja nieuwaga że zapomniałam ale byłam zaraz po tym i niestety pracownicy powiedzieli że stały i się rozpłynęły . Zasada nie Twoje nie kradnij . Ale to jest złodziejska Łomża .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: złodziej

Na wiejskiej jest 446 złodziei, którzy regularnie okradają miliony polaków i jakoś nikt pretensji nie ma. Kobieto od kiedy pracujesz na stacji? Nie wiesz, że ludzie potrafią, zatankować wóz i nie płacąc odjechać z piskiem opon, zostawiając po sobie tuman kurzu, albo pod****dolić batonika pod kamerą?

Od razu nie kradnij.A może ktoś pomyślał że są porzucone skoro leżały a właściciela nie było?Z samochodu nikt Ci ich nie wyjął!Na następny raz pilnuj swojego i nie zakładaj głupiego tematu!

zasada nie twoje nie kradnij buhehheh , a znasz taką zasadę znalezione nie kradzione. Po za tym zostawiłeś dywaniki koło odkurzacza a tam też stoi śmietnik więc o co chodzi , ktoś zabrał bo myślał że wyj... do śmietnika buhehehheh

Omania chyba masz takie same podejście jak ten ktoś ,jak leży to brać ja codzienie mam do czynienia z podobnymi ludźmi , jestem uczciwa i mam nadzieję , że więcej jest tych niż tych z marginesu . Jak jedzie samochodem do odkurzania to chyba Go stać na dywaniki . Rozumiem jak to by był biedny bezdomny i głodny to na zdrowie

PodajDalej... A ty pewnie, przechodzac przy bankomacie, znajdujesz pieniadze.... to pewnie zaraz, pospiesznie zanosisz je do oddzialu banku, czy tez szukasz wlasciciela;] Ciekawe;]
To jest az smieszne, ze mozesz kogos nazwac zlodziejem ;]

hmm, dobra to i odpowiem na ten twoj drugi post;]
Jakos nie wierze ze bys szukal wlasciciela, ale nie znam cie. Podalem tez nie odpowiedni przyklad.
Nie rozumiesz po co sie jezdz samochodem DO ODKURZANIA? Co, to juz tylko same dywaniki sie odkurza? Moze ktos przyjechal odkurzyc samochod i NIE mial dywanikow? ;]
Ogolnie, to nie moja sprawa. Tylko jedna rzecz, przed obrazeniem kogos pomysl dokladniej, bo to mimo wszystko ty zachowales sie jak idiota....
Zapomniec czegos i obrazac wszystkich publicznie, na forum, bo ktos wzial to co lezalo przy smietniku ;] Szczyt glupoty.

to nie jest śmieszne bo źle skończyli Ci co wzięli pieniądze leżące w bankomacie które do Nich nie nalezały to był wyrok .

PodajDalej- Twierdzisz, że ci wszyscy panowie złodzieje z wiejskiej, którzy bujają się drogimi furaczami, po drogich restauracjach, w drogich gajerach, pochodzą z "marginesu społecznego". Nieuczciwy, nie oznacza margines.

nie leżały przy śmietniku tylko przy odkurzaczu i uczciwość nakazuje co nie Twoje nie bierz . A znalezione pieniądze zgłasza sie jadnak do banku bo potem wyrok na karku

napisalem, ze podalem nie za dobry przyklad. ;]
a odkurzacz ile METROW jest od smietnika? ;]
Ktos mogl sobie pomyslec "wyrzucil ktos, zeby nie pchac na sile do smietnika polozyl przy odkurzaczu. Coz, moje juz są zdarte, wezme je."

No ale, sfrustrowany czlowiek zrobi wszystko zeby wyszlo na jego.;] Ze swojej glupoty probuje obrocic wszystko na własną korzyść, w koncu wszyscy to ZLODZIEJE ;]

A jak można nazwać człowieka bujającego się drogą furą zabierającego cudzą własność bo to przecie bzdet . Chodzi mi o uczciwość a nie o pieniądze
Edvard 18 a dlaczego piszesz o panach z Wiejskiej , nie ma innych ulic?

ja kupilem se koszulke i pasek i zostawilem torebke na lawce to nawet sie nie wracalem bo wiadomo ze ktos wezmie.. zadna rewelacja lezy sobie to mozna wziac..

VizeV-Marcinie
Ty nosisz torebke? Nosz cholera, nigdy bym nawet nie pomyslal :))))
A co do glownego, pora skonczyc ten temat.

PodajDalej ten temat założyłaś dla złodzieja? Bo tekst "kto się pokusił o kradzież 2 gumowych dywaników samochodowych w dniu 01.grudnia na stacji Statoil przy stanowisku odkurzacza " wskazuje na to że chcesz,żeby się ktoś do tego przyznał...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahhahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahhahahahahaha

Swoją drogą nie wiesz kto to są panowie z Wiejskiej (i nieliczne grono pań) ? To co Ty w ogóle robisz w XXI wieku?

A jak można nazwać człowieka bujającego się drogą furą zabierającego cudzą własność bo to przecie bzdet . Chodzi mi o uczciwość a nie o pieniądze
Edvard 18 a dlaczego piszesz o panach z Wiejskiej , nie ma innych ulic?

PodajDalej- Nie wiem jak zamkniętym trzeba być na informacje ze świata, żeby nie wiedzieć, gdzie jest ulica wiejska, z 446 złodziejami jeżdżącymi drogimi furami, podpowiem Ci. Większość z tych złodziei rządzi naszym biednym krajem i stanowi "autorytet" (nie dla mnie, ja bym z chęcią roz****dolił tą instytucję w drobny mak) dla niektórych ludzi w naszym kraju, stąd masz złodziejskie zachowania wśród społeczeństwa.
VizeV- Torebkę Ci zaje**li? Mam takie pytanie, czy Ty aby nie jesteś homogenizowany... albo nie... czekaj... nie pisz...

PodajDalej,najpierw ogarnij INTERNET zanim zabawisz się w zakładanie tematu,potem spróbuj chociaż raz na tydzień przeczytać informacje z kraju i ze świata. I wtedy weź się mocno jebn**j w głupi łeb i zastanów czego oczekujesz od życia i codziennej polskiej rzeczywistości.

Nie interesuje mnie polityka a tylko miasto Łomża i jego mieszkańcy. Dlaczego to ma być miasto przekrętów , kumoterstwa , melin i złodziejstwa .Podobno to miasto z tradycjami?

Joanna 12 to forum chyba nie jest dla motłochu bo Twoje wypowiedzi wskazują że jesteś marginesem społecznym - trochę kultury . Jeżeli pisałam to nie używałam wulgaryzmów .Opamiętaj się zanim coś napiszesz na forum . Miałam problem to napisałam , ponieważ na codzień pomagam ludziom

PodajDalej,mnie i przypuszczam większość ludzi tu piszących też nie interesuje polityka a wiedzą że premierem jest Tusk. Ot nie trzeba do tego być politologiem. Miasto Łomża leży na terytorium państwa Polskiego które przecież od 966 jest katolickie,więc zgodnie z 7 chyba przykazaniem NIE KRADNIJ ma w tradycji od dawien dawna ale tradycja tradycją a złodziej złodziejem czy to w Łomży czy w Warszawie czy innym mieście.

czekaj czekaj... kultury? Nie bądz smieszny? a kto zaczal od obrazania WSZYSTKICH MIESZKANCOW Łomży?
podajdalej, piszesz bez sensu, co ty masz w tej glowie? Wpierw puszczasz oskarzenia, a teraz wymagasz kultury? wiec po twojemu kulturalnie ci odpowiem " wypierdalaj spac i przestan tu wiecej pisac".

No i ByleJaki idę z uśmiechem spać;-D

Joanna 12 i tym razem zgadzam się z Tobą i po co te wulgaryzmy forum jest po to żeby swoje bolączki przekazać nie chodziło mi o przyznanie się jeżeli bym była dociekliwa bym poprosiła o monitoring

to na statoilu są kamerki-poproś o monitoring i nie zawracaj ludziom gitary

Byle Jaki te Twoje wypowiedzi na forum są rzeczywiście byle jakie i tylko ludzie Twojego pokroju mogą z Tobą dyskutować . Chyba poszesz z ZK Czerwony Bór

"forum jest po to żeby swoje bolączki przekazać"
rozsmieszylo mnie te zdanie, jak cholera ... ciekawe spojrzenie na forum...
forum nie jest miejscem do opowiadania swoich "bolączek"(bolączków?, swojego bólu?) jak zwal tak zwal... tylko do wyrazania swojego zdania na temat czegos, wiec te twoje "bolączki" nie maja tu nic wspolnego.
Poza tym, jezeli juz wiesz ze jest to PUBLICZNE forum, to kazde twoje zdanie moze byc rozliczone;] Tym bardziej, gdy juz w pierwszym zdaniu obrazasz kazdego z nas mieszkanca, kazdego forumowicza od złodziei.

A co do twojego monitoringu... Wziela bys i co wtedy? Nalot na czlowieka ktory wzial ci wycieraczki? Policja? Wojsko? ONZ?
Pracownicy orlenu>mieszkaniec PODLASKIEGO, bo nie wiadomo czy łomżyniak> policja... gdybys sie do ktorego kolwiek z nich zglosila, mysle ze wszyscy powinni cie wysmiac;]

ByleJaki ona wynjmie alkaidę! Nasze posty na tym forum juz są kontrolowane przez FBI

Byle Jaki wyśmiać to mogą Ciebie, forum jest do wyrażania swojego zdania . a moje zdanie dotyczy konkretnego wydarzenia

tak wyrazania swojego zdania, ktore nie godzi w dobro innego czlowieka;]
A juz w pierwszym poscie zniewazylas wolnosc slowa, w tym takze(jak to mowisz)obalilas sama wlasna teze "forum jest do wyrazania swojego zdania"

Art. 212. § 1.
Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
Art. 216. § 1.
Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,

podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

trzymaj sie "podajdalej" ;]

Joanna 12 nie życzę abyś się trafiła na Wojska Polskiego

Kto znalazł ma, a FRAJER(nie byle jaki) łka !

hahahahahahahahahahahahahahaha

PodajDalej ja wiem że polska język trudna język ale co to ma być? Grozisz mi?

hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaahahahahahah

właśnie może jestem tam i co?

Po zapoznaniu się z poszczególnymi postami rzeczywiście można dojść do wniosku, że zacietrzewienie co niektórych prowadzi tę dyskusje na zbyt odległe od tematu manowce.
Sprawa dotyczy mianowicie banalnego przywłaszczenia pozostawionych przez nieuwagę dywaników samochodowych. Jasne, że należałoby ich nie ruszać, bądź oddać obsłudze stacji, ponieważ właściciel będzie chciał je odzyskać.
Skoro stało się inaczej, mamy do czynienia z kradzieżą. Perfidną i złośliwą. ponieważ dywaniki przystostosowane są do konkretnych marek pojazdów i raczej "znalazca" nie będzie miał z nich pożytku.

Tymczasem tzw. forumowicze zdążyli tu napyskować ile wlezie, wmieszać w dywaniki premiera, alkaidę i cholera wie co im jeszcze ślina na języki przyniesie. Ale tak już w tym narodzie jest. Gdzie dwóch Polaków, koniecznie muszą być trzy zdania i każde odmienne.

PiterM a od czego jest forum jak nie od dyskutowania?

Od dyskutowania na temat szanowna Pani J. cała reszta to najzwyklejszy spam.

I tym oto podsumowaniem, kończymy ten jakże durny temat, który poruszył kwestie, nie tylko okradania się przez zwykłych, szarych ludzi, ale też okradania narodu przez bandę niedorobionych żydów z ulicy Wiejskiej w takiej dużej wiosce na W... przy Pruszkowie.

to już jest świństwo naprawdę ...

[...] nie ma tu właściwie życia, tylko obiektyw tamron powolne umieranie kolejnych dni.

szkoda,że ja ich nie znalazłem :-((,muszę se kupić gumy,a tak bym miał.a ta kasa to przy którym bankomacie leży,bo sr am na wyrok i ją zawinę.
PO TO JELENIE MAJĄ ROGI BY JE PO ROGACH WALIĆ

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org