Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
humor |
Syn Ignaca wrócił z wojska i Ignac zaczyna szukać mu kandydatki na żonę. Poszedł do sąsiedniej wsi, a gdy wrócił, oznajmia synowi: - Znalazłem ci narzeczoną. - Ładna? - Jeszcze jak! Żebyś ty widział, jak szybko potrafi widłami słomę zrzucić z furmanki! Siłą drwiącej wewnętrznej ironii niszczył wszelkie zamierzenia. Skoro zaczął wątpić w siebie samego, powoli doszedł do tego, że zwątpił we wszystko. Skoro zaczął cierpieć z przyczyny siebie samego, powoli doszedł do tego, że cierpiał z przyczyny wszystkiego. Czuł, że przytłacza go powszechna ludzka głupota, wszystko burzyło się w nim na widok tłumu. I wtedy doznał olśnienia, stworzę słownik dla potomnych: -Dziadu - bliski memu sercu niezamożny rodaku -Małpo - dziennikarko o niebanalnej urodzie -Warchole - szanowny koalicjancie itd. zarządzanie nieruchomościami warszawa warto się tego podjąć ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: humor |
hehehhehe dobre a ja dam moj ulubiony oczywiscie o cyganach ;) Dwóch kanibalów złapali cygana i wsadzili go na rożen. Przychodzi trzeci i pyta: - Czemu tak szybko go obracacie? - Kiedy obracamy wolniej to podkrada nam ziemniaki. Sprawdzałeś ten skup aut wrocław
|
|
Masakra ...
|
|
Sąsiad spotyka na schodach Fąfarę i mówi: - Dzień dobry. Czy wyjeżdża Pan gdzieś na święta? - Oczywiście. - A można wiedzieć dokąd? - Jeszcze nie wiem. Chcę sobie samemu zrobić niespodziankę. To, że milczę, nie znaczy, że nie canon 600d mam nic do powiedzenia.
|
|
To może trochę czarnego humoru? Jadą sobie w przedziale pociągu Anglik, Żyd i murzyn. Nagle przez drzwi wlatuje mucha. Przelatuje obok Anglika, ten ją przepędza. Przelatuje koło Żyda, ten nie reaguje. Przelatuje koło murzyna, a ten szybko łapie ją w locie, urywa skrzydełka i zjada. Żyd i Angol patrzą zdziwieni. Po 10 minutach jazdy do przedziału wlatuje kolejna mucha. Siada na Angliku, ale ten tylko flegmatycznie ją odpędza. Przelatuje koło Żyda, a ten łapie ją w locie, urywa jej skrzydełka i pokazuje murzynowi: - Chcesz kupić ? Shalom wszyscy angielscy murzyni.
|
|
Jedzie facet samochodem , patrzy, kobieta leży w rowie. Zatrzymał się , wysiadł , podchodzi i pyta : Pani jest ranna? Nie, odpowiada kobieta, całodobowa:):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
więcej sport to zdrowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |