Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza zgloszona jako dokonujaca atakow? |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4lomza zgloszona jako dokonujaca atakow? |
Na stronie PUP też taki komunikat mi się wyświetlił, ale zignorowałam.
|
|
Chrome: Strona, na którą chcesz wejść, zawiera złośliwe oprogramowanie. Google Chrome zablokował na razie dostęp do 4lomza.pl. Nawet jeśli wcześniej bezpiecznie przeglądałeś tę stronę, teraz najprawdopodobniej zainfekuje ona Twój komputer złośliwym oprogramowaniem. Złośliwe oprogramowanie powoduje straty finansowe, trwałe usunięcie plików, a także może posłużyć do kradzieży tożsamości. Więcej informacji o co chodzi??
|
|
Mozilla: Strona zgłoszona jako dokonująca ataków! Strona www.4lomza.pl została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa. Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie.
|
|
Tylko na IE tego typu komunikaty się nie wyświetlają, oczywiście na chrome można wejść na stronę "na własną odpowiedzialność" kiedy to zostanie zlikwidowane?
|
|
Opera też blokowała
|
|
Firefox tez blokuje:) heheheh, wreszcie ktos sie wzial do roboty, jak nie admini to google hahahahah
|
|
ktoś pewnie shackował.
|
|
Kiedyś właściciel 4lomza pokazywał mi chwaląc się swoimi osiągnięciami jak wpuszczają "wirusy" aby zbierać informacje potrzebne do analiz marketingowych. pokazywał mi statystyki z badań rynku - z badań przekrojowych orientacji i oczekiwań społeczności odwiedzającej 4lomza pod kontem podaży i popytu. A że takie "wiruski" muszą być na bieżąco restrukturyzowane to takie wpadki jak dziś nie często się Tu zdarzają. Inną sprawą jest też oprócz takiej wirusowej "autoagresji" działanie być może lokalnej konkurencji która eliminuje nosiciela niewygodnych treści wpisując go wielokrotnie do rejestru niebezpiecznych stron www. Ja się nie boję nawet miałem włamanie na pocztę internetową które wykonano z użyciem sprzętu zainstalowanego na plebanii w jednej z parafii Diecezji Łomżyńskiej. Policja ustaliła źródło włamu i zatuszowała dalszy rozwój sprawy. Mam ksero z przesłuchań księdza który pokrętnie mieszał w zeznaniach. Jeśli ten ksiądz i haker znalazł to czego szukał to pewnie mu wstyd przed bolesną prawdą której dotknął - żenada - ... ... Oni wstydu tak samo jak Boga w sercu nie mają.
|
|
BRAWO BRAWO ...
|
|
Pewnie ktoś się mści ..
|
|
hmm, ja spojrze na to troche z innej strony.... Moze wreszcie to jest znak zeby panowie ze speed przestali sie opier**** i wreszcie zaczeli cos robic z ta strona? Od 2005 stoi w miejscu.....................
|
|
opera i to samo ;]
|
|
www.lomza.pl to samo
|
|
adActa [/Internet) "+" Św.p. silentium sacrum (łac.) secula seculorum silencio. Amen taa... http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=224952&t=224952
|
|
Ja się przez to nie mogłam zalogować. Ale chyba już przeszło :)
|
|
A ja chyba zrezygnuję z odwiedzania tej strony.
|
|
Janusz za póżno już jesteś zawirusowany!
|
|
To trochę spadnie w rankingach ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |