czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sukienka

Czy ktoś orientuje się może czy gdzieś w Łomży lub w okolicy znajdę taką sukienkę?
http://moda.allegro.pl/sylwester-s-36-wszystkie-rozmiary-i-kolory-i2822836418.html

ewentualnie gdzie można kupić ładną sukienkę na sylwestra (tzn. taką która nie wisi w sklepie przez 2-3 lata :) oprócz sklepu na al. legionów :)

"I see humans but no humanity." Banksy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sukienka

Na długiej popatrz, a jak nie znajdziesz to zamów przez allegro :)

jeszcze w sezonie letnim widziałam kilka sukienek tego typu w sklepie na farnej (taki po schodkach). pani mowila,ze bardzo dobrze sprzedawaly sie w tym sezonie,wiec moze warto tam zajrzec

Widziałam niedawno takie sukienki w różnych kolorach i fasonach ( ładne i cena też przystępna) w centrum 4+ sklep obok świata bawełny.Chyba naprzeciwko jest stanowisko z biżuterią, ale nie mam pewności, bo tam się ciągle coś zmienia. Pozdrawiam:)

Liska

Jak nie znajdziesz to kup na Allegro, jeśli kupujesz od sklepu i nie będzie ci się podobać albo będzie zły rozmiar to możesz im odesłać i Ci zwrócą kasę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org