Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sukienka |
Czy ktoś orientuje się może czy gdzieś w Łomży lub w okolicy znajdę taką sukienkę? http://moda.allegro.pl/sylwester-s-36-wszystkie-rozmiary-i-kolory-i2822836418.html ewentualnie gdzie można kupić ładną sukienkę na sylwestra (tzn. taką która nie wisi w sklepie przez 2-3 lata :) oprócz sklepu na al. legionów :) "I see humans but no humanity." Banksy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sukienka |
Na długiej popatrz, a jak nie znajdziesz to zamów przez allegro :)
|
|
jeszcze w sezonie letnim widziałam kilka sukienek tego typu w sklepie na farnej (taki po schodkach). pani mowila,ze bardzo dobrze sprzedawaly sie w tym sezonie,wiec moze warto tam zajrzec
|
|
Widziałam niedawno takie sukienki w różnych kolorach i fasonach ( ładne i cena też przystępna) w centrum 4+ sklep obok świata bawełny.Chyba naprzeciwko jest stanowisko z biżuterią, ale nie mam pewności, bo tam się ciągle coś zmienia. Pozdrawiam:) Liska
|
|
Jak nie znajdziesz to kup na Allegro, jeśli kupujesz od sklepu i nie będzie ci się podobać albo będzie zły rozmiar to możesz im odesłać i Ci zwrócą kasę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |