Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mb ile zostało??? |
jak sprawdzić ile mb zostało w internecie orange na kompie?pomóżcie ;) Lala22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mb ile zostało??? |
Na stronie Orange po zalogowaniu się nie widzisz ile pozostało Ci z pakietu?
|
|
jak masz ten internet na umowę to weź umowę do ręki i tam będziesz miał w umowie podany login i hasło, wykorzystaj je do zalogowania się na portalu orange.pl, jak już się zalogujesz poszukaj zakładki stan konta i dostępne środki czy coś w tym stylu i tam będziesz miał podanby transfer w kb
|
|
Z jakiego internetu w sieci Orange korzystasz (free abonament lub karta, CDMA)? Pozdrawiam Tomek Orange Ekspert
|
|
właśnie ciągle pisze że nie prawidlowe hasło... a mam internet na kartę business everywhere Lala22
|
|
Lala22 napisał(a): > właśnie ciągle pisze że nie prawidlowe hasło... > a mam internet na kartę business everywhere > Czy rejestrowałaś się już na stronie orange.pl? Jeśli tak to czy próbowałaś wybrać opcję „przypomnij hasło”? Korzystasz z internetu mobilnego w ofercie na kartę czy na abonament dla klientów biznesowych (Business Everywhere) lub indywidualnych (Orange Free)?
|
|
powinno pisać na stronie orange.pl
|
|
orange ekspert: tak jestem zarejestrowana i gdy chce sie zarejestrowac to jest bledne hasło i gdy chce przypomniec haslo to pisze:''Obecnie nie możesz odblokować swojego konta. Prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta''.,a korzystam z internetu mobilnego na abonament Lala22
|
|
ile na numer 411
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |