Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IDIOCI |
prosze zwrocic uwage na niektorych "idiotow",ktorzy praktycznie w kazdym temacie pisza rozne glupoty nie na temat,kazdy kto to robi to wie,ze o niego chodzi,czy wy nie macie nic innego do roboty tylko siedziec cale swoje zycie na forum. Wspolczuje waszym zonom/mezom,ktorzy chodza do pracy,a wy czekacie,az przyjda i jeszcze ugotuja wam obiad...jeszcze moze krzyczycie KOCHANIE PODAJ PIWO PFFFF
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IDIOCI |
radio maryja zbyt źle na Ciebie wpływa. Proponuję zmienić lekarza
|
|
chciales Tuska ?
|
|
babka... przepłaciła za kebab a wiadomo gdzie najtaniej i najepiej ---------------------------------------------
|
|
POPIERAM.
|
|
czasami czytam te forum ale takiej idiotki to jeszcze niepoznałem po co ona wogle tu siedzi i piszę to nie forum dla profesorów tylko dla każdego sport to zdrowie
|
|
Autor: Tenis (---.30.116.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 27-11-12 17:40 czasami czytam te forum ale takiej idiotki to jeszcze niepoznałem po co ona wogle tu siedzi i piszę to nie forum dla profesorów tylko dla każdego no teraz normalnie sie usmialam..zalozycielce tematu chodzilo o cos zupelnie innego..ale jak nie rozumiesz to powiem ci wiekszymi leiterami tak jak sie tlumaczy malym dzieciom JAK NIE MASZ NIC KONKRETNEGO DO POWIEDZENIA NA DANY TEMAT WOGLE SIE NIE UDZIELAJ.CZASEM LUDZIE PROSZA O POMOC A NIE DENNE TROLOWANIE BEZ SENSU no chyba teraz zrozumiales Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
|
babka zap......aj po piwo
|
|
No i babka wyżaliła się na dziadka:)
|
|
babka ... KOCHANIE PODAJ PIWO PFFFF ja piję Lecha ale tylko z butelki :-)
|
|
PIWO PODAJ PFFFF ;) zimne!
|
|
_jolka... POCALUJ MNIE GDZIES PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !!!!!
|
|
hokus pokus czar mary babka zap po browary ---------------------------------------------
|
|
**** YOU CASE BACK :P
|
|
ale po co od razu wyzwiska?
|
|
Bo sie babka wsciekła :):):):)
|
|
ponoc "babki" tak czasami maja ;)
|
|
Znalazła się ...
|
|
babka zła bo Edziu nie przyszedł z wizytą :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Od Edzia to się delikatnie odpiernicz, bo Edziu ma swoją "babkę" z, którą jest mu dobrze. BTW: Babka- jak na każdym forum, są ludzie i trolle, jedni będą pisać na temat żeby pomóc, a inni delikatnie ujmując będą lecieć z Tobą w Wacława.
|
|
Edvardzie :) Zwracam honor :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
maruda... i kto to mowi hahahaha PO CO WYZWISKA o sobie to nie pomyslales??????????????????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |