Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiza do usa |
byl ktos moze ostatnio w ambasadzie po promese?? i ewentualnie z jakim skutkiem ?? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiza do usa |
tak ja bylem powiedzieli ze dziekujemy panu no i tyle ale moze niedlugo zniosą wizy dla studentów hehehe i pojedziemy do koleszków niewidzianych od lat pozdro
|
|
Ja stawałem pod koniec stycznia z pozytywnym skutkiem :) Było bardzoooo zimno, bo stać pod ambasadą o 7.00 w temperaturze -18C to tragedia, i na dodatek masa ludzi była. Najważniejsze: zero stresu i być sobą. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wiza po co? Jak do pracy to nei warto, lepiej zainteresować się niektórymi krajami UE - tam możesz pracować legalnie i ludzie jacyś normalniejsi. Nie ma takiej jak w USA żadzy pieniądza.
|
|
bylam w lutym w tamtym roku i dali mi na 2 lata, balam sie, ale bylo ok :D nie jest tam tak zle :)
|
|
a po co do pracy sxxxk ?:| na wakacje wypoczac ***** hehe
|
|
Jak dla mnie tam jest za gorąco na wypoczynek, chyba że udasz sie do Chicago albo jeszcze bardziej na północ.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |