Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ekomyjnia |
Mam pytanie odnośnie ekomyjni łomżyńskich? Gdzie najlepiej umyć i posprzątać auto? Jak wygląda to cenowo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ekomyjnia |
ecomyjnia za prymą,40zł na zewnątrz i wewnątrz.
|
|
a jak z jakością bo to mnie interesuje? czy piorą tapicerkę bo chciałbym nieco odświeżyć...?
|
|
Tapicerkę też piorą. Byłem tam już dwoma samochodami na praniu i rewelacja. Polecam. ;]
|
|
a jaka cena prania tapicerki??
|
|
250-300 zł
|
|
Witam, znam chłopaka który zajmuje sie profesjonalnym czyszczeniem aut (szczególnie tapicerką) i robi to dużo lepiej niż w łomzyńskich myjniach. jeśli ktoś jest zainteresowany to wyślę kontakt.
|
|
jak poradziała mała77 byłem na ekomyjni za prymą jednak nie jestem zadowolony z ich usług. po "myciu i praniu" oddałem samochód do poprawek. pranie było źle wykonane, niedoprane siedzenia, brud przy nadkolach ;/ ogólnie wielki minus, więcej tam nie wrócę. znacie jakieś porządniejsze myjnie w mieście?
|
|
Znam jednego porządnego gościa co się tym zajmuję, pierze tapicerkę i myje furacza jak trzeba, mam nawet gdzieś numer, dzwonić i pytać o Czetwera. 515 076 776
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |