Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem z telewizorem |
Czy u Was również w TV podczas filmów np na TVP, POLSACIE pojawiają się napisy? Utrudniają one oglądanie i chciałabym je wyłączyć. Sprawdzałam ustawienia w TV i są one wyłączone, napisy z telegazety również. Kablówkę mam z Vectry. Gdzie może być problem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem z telewizorem |
pewnie na pilocie od kablówki (o ile jest, ja mam enke i cyfrowy i na obu są) jest przycisk Subtitles. --------------------------------------------------------
|
|
Nie mam pilota, ponieważ jest to kablówka bez dekodera. Na pilocie do TV jest przycisk SUBTITLES, ale to też nie to.
|
|
to musi być na pilocie od kablówki - a w opcjach z poziomu Menu dekodera nic nie ma? jeżeli to nie to, to moje rady się skończyły. na chwilę obecną nic mi do głowy nie przychodzi. --------------------------------------------------------
|
|
CoffeeTime ja nie mam dekodera, więc to na pewno nie to :) ale dziękuję za zainteresowanie. Może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?
|
|
zapłać abonament RTV... rudy błazen z druhem
|
|
Uważam, że Jarosław Kaczyński jest ojcem nienawiści. Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
|
|
Pytałas czy u innych abonentow tej kablowki tez jest cos takiego? Probowalas podlaczac inny telewizor u siebie? Albo to kwestia ustawien Twojego TV albo operator kablowki tak nadaje. Ostatecznie zadzwon do nich.
|
|
ja bym się zgłosiła do operatora.
|
|
Bardzo dziękuję za podpowiedzi :)
|
|
Nie wyłączy w telewizorze tych napisów
|
|
Tez mam te denerwujace napisy. Dzwon do vectry w ich sprawie, bo noc TV nie zdzialasz (wyswietlaja sie zarowno na nowym TV jak i starociu kilkuletnim).
|
|
Sroczak to jakieś pocieszenie dla mnie że nie jest tak tylko u mnie :) A czy Tobie udało się pozbyć tych napisów?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |