Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ekogroszek |
Witam, proszę o podzielenie się opiniami w temacie gdzie w Łomży lub okolicach można zakupić dobrej jakości ekogroszek. Weźmy pod uwagę- jakość, uczciwość sprzedawcy i cenę, pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ekogroszek |
604-933-798 polecam, koleś ma tani i dobry ekogroszek
|
|
Poruszałem już temat, ale powtórzę ja kupuje na taniopal.pl z dowozem. Fajny suchy ekogroszek w wentylowanych workach, spala się ok nie zostawia dużej ilości popiołu, mają również ekogroszek wysokoenergetyczny. Pozdrawiam.
|
|
na wlocie do ostroleki jest sprzedaz takie surowca
|
|
Dobry, suchy, z niską zawartością popiołu ekogroszek mozna nabyć dzwoniąc pod nr 509 637 149. O rzetelności firmy świadczą pozytywne komentarze kupujących m.in. na Allegro. Dotatkowo jest tablet gratis - min 10T węgla dowolnej postaci - można kupić samemu lub wraz ze znajomymi. Polecam, warto tam zadzwonić.
|
|
Ogrzewać dom można też paliwem z biomasy pellety, Ceny za tonę jeśli znajdzie się dobrego dystrybutora Stelmetu kształtują się bardzo przystępnie.
|
|
Najwyższa możliwa wartość opałowa przy zachowaniu zerowej spiekalności oraz najniższej na rynku zawartości popiołu i siarki powoduje, że jest to paliwo dla najbardziej wymagających uzytkowników, ceniących komfort i wygodę - Obecnie najlepszy ekogroszek na rynku - 100% Polski Szczególnie polecamy do nowoczesnych kotłów typu: Hef, Proeco, FunkeSilver, Sztoker, Galmet, Pleszew alojamiento Cerler
|
|
B&E Energy, zamawiasz przez internet, szybka dostawa. Pomoga w doborze no i jakość jest bardzo wysoka. Nawet nie wiedziałem że ekogroszek może się tak szybko rozpalać. Dowóz na terenie całego kraju. Mi go polecili znajomi, ale najpierw przejchałem się dwa razy na czeskim ...
|
|
PGE S.A
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |