Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja... |
Chodzi mi o to, że kupiłam nowy telewizor i mam tylko 9 programów. A kolega , który mieszka na wsi ma 2 razy więcej. Co mam zrobić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja... |
może przeprowadz się na wieś!
|
|
a ile programów powinnaś mieć??
|
|
No myślę, że przynajmniej 16. On ma ok. 20. Sąsiedzi mieli tak jak ja kilka programów, no ale mieli stary telewizor. No i kupili jakąś tam antene i mają teraz dużo..
|
|
myślę że trzeba kupić taką antenę jak mają sąsiedzi i też będzie dużo kanałów, a dokładniej 15 ;) lysy89
|
|
lusi! daj sobie spokój z tymi programami! ja mam ich ponad 40 i wierz mi na słowo, nie ma na czym "oka zaczepić"! gdzie nie przełączysz, to albo te "mądre głowy" o Polskę się kłócą, albo powtórki seriali na okrągło lecą! przygarnij sobie np. pieska ze schroniska i chodz z nim na spacery (tylko nie zapomnij sprzątać po nim!), albo z przyjaciółmi na dyskotekę, na pizzę, albo nawet i na kebaba po Łomży się udaj! TV to strata czasu!, a i oczy się psują od ciągłego patrzenia w ekran! tak że posłuchaj rad i na dodatkowe koszta w postaci anteny nowej, się nie narażaj!
|
|
Ja od roku nie mam telewizora i dobrze się z tym czuje i nie sponsoruje dyrektorów i ich sekretarki z TVP !
|
|
Masakra ...
|
|
Zamień się na telewizory z tym kolegą ze wsi.
|
|
Napewno antena pomoże, moj dziadek tez miał stara to chyba z 3 kanały odbierały, jak wymienil na nowa to było ih wiecej, ale w koncu i tak kupił Cyfre bo na tych zwykłych to szału nie ma...
|
|
Dzięki..
|
|
Pewnie LG, Philips i inne g....nko
|