Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serwis kotłów gazowych w Łomży |
Czy ktoś wie jakie firmy mają w Łomży serwis kotłów gazowych? Wybieram kocioł gazowy c o do domu. Chcę dobry i tani :) Ale przede wszystkim żeby miał blisko i łatwo dostępnego serwisanta. Bo jak nie daj boże zepsuje się w grudniu nie trzeba było czekać na naprawę do marca. A może wiecie kto mógłby taki kocioł zamontować? Bartek010@poczta.onet.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serwis kotłów gazowych w Łomży |
Masakra ...
|
|
Polecam DeDietrich'a, a jesli gazowy to tylko kondensacyjny MCR II lub MCR III POLECAM!!!
|
|
Nie widziałem jeszcze nic, co byłoby dobre i tanie. Bez sensu mieć coś dobrego i sprzedawać to tanio, jakby było jakimś badziewiem... Polecam Junkersa. Dobry. Pozdrawiam.
|
|
Czyli rozumiem że DeDietrich i Junkers mają dobry dostęp do serwisu. A czy kondensacyjny warto? No nie wiem. Jest 2 x droższy. Zastanawiam sie nad tradycyjnym z zamknętą komorą spalania. Oby tylko udało sie takiego do komina podłączyć. Bo to przeróbka starej kotłowni węglowej będzie.
|
|
Kup piec z gwarancją i będziesz miał dobry dostęp do serwisu. tam, gdzie kupisz zaproponują zapewne kogoś do podłączenia i serwisu. Moim zdaniem kondensacyjny. O ile stać Cię na to. Komin możesz wyprowadzić przez ścianę (bez wykorzystywania starego komina). Pozdrawiam.
|
|
Re: Serwis kotłów gazowych |
Serwis instalacji gazowych jest niezbędny dla bezpieczeństwa Naszego domu i rodziny. Warto ustawić sobie przypomnienie w kalendarzu elektronicznym i wykonywać przegląd instalacji cyklicznie, nie tylko w obliczu awarii albo końca ważności przeglądu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |