niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stokrotka?

witam co myślicie na temat pracy w stokrotce?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stokrotka?

jest cudowna tylko te 1000zł na miecha to lipa.
w sumie to nie wiem aby płacili tyle!!!!

Ładnie pachnie...

to co nawet najniższej krajowej nie płacą? a jaka tam jest atmosfera i kierownictwo?

zalezy z kim i gdzie,i od tego jaka jestes w te klocki.

w jakie klocki wpm?

a z resztą ty wpm wiesz o jakie klocki chodzi bo przecież w butiku pracujesz..:D

hocki klocki ma sie rozumiec ...

W stokrotce na ks.Anny po raz kolejny wisi ogłoszenie że przyjmą osobę niepełnosprawną ( np do siedzenia na kasie - jeśli dobrze przeczytałam...) a jeśli dobrze się zorientowałam to przy kasie nie ma krzeseł do siedzenia tylko trzeba stać... Dla osoby niepełnosprawnej to raczej nie zbyt lekka pozycja...bardziej dla osoby zdrowej, więc po co poszukują niepełnosprawnej...??

Może dlatego, że dostają kasę za tworzenie miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych i zatrudnianie ich :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

achaa...:D nieźle.....faktycznie stworzone jest tam miejsce pracy wprost idealne dla osoby niepełnosprawnej...

Żadnej kasy nie dostają..... są tylko przyjaźnie nastawieni na niepelnosprawnych, a robic trzeba jak normalny pracownik, nie ma żadnych ulg za wyjątkiem 2-ch przerw po 15 minut i nie zatrudniają cibie po godzinach, to tyle ,

to ciężka praca , za ciężka dla niepelnosprawnego, ale ludzie nie mają pracy to biorą co jest....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org